Yandex Metrica
SON DAKİKA

Blinken'dan sonra Heniyye: Dışişleri Bakanı Fidan'dan bir önemli görüşme daha

Blinken'dan sonra Heniyye: Dışişleri Bakanı Fidan'dan bir önemli görüşme daha

Gün içerisinde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir görüşme de Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile yaptı. Görüşmede ateşkes müzakerelerindeki son durum ele alındı.

Gündem

16.05.2024, 09:06

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan bir kritik görüşme daha. Gün içerisinde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüşen Fidan, bir görüşme de Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile yaptı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre görüşmede ateşkes müzakereleri ve Gazze'deki son durum ele alındı. 

Almanya'dan müjdeli haber geldi: Türklere vize kolaylığı geliyor! Almanya'dan müjdeli haber geldi: Türklere vize kolaylığı geliyor! Haberi Görüntüle

BLINKEN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Heniyye ile yaptığı görüşmenin öncesinde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre görüşmede Gazze'deki son gelişmeler ve Ukrayna'daki durum ele alındı. Hakan Fidan, görüşmede Gazze'de bir an önce kalıcı ateşkes sağlanmasının önemine değindi ve insani yardımların bölgeye ulaşmasının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı. Fidan mevkidaşına ayrıca İsrail'in Refah'a saldırmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading