Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

3. Dünya Savaşı'na sürükleniyoruz: Trump'tan kafaları karıştıran açıklama: Umarım seçimi görebiliriz

3. Dünya Savaşı'na sürükleniyoruz: Trump'tan kafaları karıştıran açıklama: Umarım seçimi görebiliriz

Eski Başkan Donald Trump Cumartesi akşamı Philadelphia'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Başkan Joe Biden bizi Üçüncü Dünya Savaşı'na sürüklüyor" diyen Trump, "Umarım 3. Dünya Savaşı patlak vermeden oy verme gününe ulaşırız" ifadelerini kullandı. Trump ayrıca yeniden seçilirse "demir kubbe" inşa etme sözü verdi.

Dünya

23.06.2024, 12:44

Trump, Temple Üniversitesi'ndeki Liacouras Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. "Dört yıldan kısa bir süre önce sınırımız güvendeydi, Dünya barış içindeydi. Ülkenize saygı duyuyorlardı. Ve Amerika daha önce hiç olmadığı kadar güçlüydü çünkü sonunda Amerika'yı ilk sıraya koyan bir başkana sahip oldunuz." ifadelerini kullandı.

Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi başlıyor Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi... Haberi Görüntüle

"SAVAŞA GİRECEĞİZ"

Ancak Cumartesi günü Trump, Biden'la ilk başkanlık kampanyası tartışması için karşı karşıya gelmeden sadece birkaç gün önce konuşurken, Biden söz konusu olduğunda "dünya alevler içinde" dedi.

"Sınırları aşıldı, enflasyon tırmanıyor. Suç kontrolden çıktı. Avrupa kaos içinde. Orta Doğu patlıyor. İran cesaretleniyor. Çin yürüyor." diyen Trump, "Yakında Üçüncü Dünya Savaşı'na gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem savaş ve silah! Putin-Kim görüşmesi Batı'yı tedirgin etti: Stratejik ortaklık anlaşması imzalanabilir Gündem savaş ve silah! Putin-Kim görüşmesi Batı'yı tedirgin etti: Stratejik... Haberi Görüntüle

DEMİR KUBBE SÖZÜ

Trump, seçildiği takdirde "Üçüncü Dünya Savaşı'nı önleyeceğine" ve başkanlığı altında "ülkemizin üzerine daha önce görülmemiş büyük bir 'demir kubbe' inşa edeceğine" söz verdi.

Kubbenin tamamen ABD'de inşa edilecek ve son teknoloji ürünü bir füze savunma kalkanı olacağını söyledi.

Sözlerine devam eden Trump "Bu yılın başlarında İsrail'e yapılan füze saldırısı girişiminde İsrail'e 300 füze atıldı. Bunlardan yalnızca biri geçti ve o da topallayarak isabet aldı. Düşününce, neden bizde buna sahip olmayalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading