Yandex Metrica

Sitede Ara

Endonezya'da bir ayda ikinci yılan saldırısı! Genç kadını yutmaya çalışan piton ülkeyi ayağa kaldırdı!

Endonezya'da bir ayda ikinci yılan saldırısı! Genç kadını yutmaya çalışan piton ülkeyi ayağa kaldırdı!

Endonezya'nın Siriati kentinde ilaç almaya giden kadının etrafını 10 metrelik piton sardı. Pitonun saldırısına uğrayan genç kadının cesedi ormanlık alanda pitonun ağzında bulundu. Olay sonraı ekipler teyakkuza geçerken bir ayda yaşanan ikinci piton saldırısı halkı korkuttu. 

Dünya

03.07.2024, 16:38

Endonezya'nın Siriati kentinde salı sabah saatlerinde hasta çocuğuna ilaç almak için evinden ayrılan genç kadınıdan haber alamayan yakınları endişelendi. 

Nükleer uçak gemisi için kolları sıvadılar! Bir değil tam 2 tane yapacaklar: Güç dengesi değişecek Nükleer uçak gemisi için kolları sıvadılar! Bir değil tam 2... Haberi Görüntüle

PİTONLARIN KURBANI OLDU

30 yaşındaki kadının eşi Adiansa, evlerinden yaklaşık 500 metre uzaklıkta karısının kıyafetlerini bulunca durumdan şüphelendi. Endonezya'nın orta kesimlerinde bir kadının piton tarafından yutulduğu bilgisini alınca ekipler harekete geçti.

Yüzlerce kemik ve hayvan fosili! Tibet platosunda gizemli keşif: 160.000 yıl kadar önceye dayanan hikaye Yüzlerce kemik ve hayvan fosili! Tibet platosunda gizemli keşif: 160.000... Haberi Görüntüle

KADININ CESEDİ YILANIN AĞZINDA BULUNDU

Ormanlık alanda 10 metre uzunluğunda bulunan pitonun genç kadını yuttuğu ve yılanın ağzında olduğu öğrenildi.  5 çocuk annesi kadını gören eşi ise sinir krizi geçirirken kadının cesedi Siteba köyüne getirildi. 

Lübnan'ı vuran İsrail'e o ülkeden tehdit: Yok edici savaş başlar! Lübnan'ı vuran İsrail'e o ülkeden tehdit: Yok edici savaş başlar! Haberi Görüntüle

BİR AYDA YAŞANAN İKİNCİ SALDIRI

Ülkede bir ay içerisinde yaşanan ikinci piton saldırısı olduğu öğrenilirken geçtiğimiz haftalarda da Endonezya'nın Güney Sulawesi bölgesinde Kalempang köyünde 45 yaşındaki kadının 5 metrelik bir pitonun midesinden çıkartılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading