Yandex Metrica
SON DAKİKA

İsrail Kabine Toplantısı'nda ilginç 'Erdoğan' diyaloğu: Gidin diyor, biz ısrar ediyoruz!

İsrailli gazeteci Michael Shemesh, sosyal medya adresinden 16 Haziran'da yapılan Kabine Toplantısı'nda yaşanan ilginç diyaloğu yazdı. 

Dünya

18.06.2024, 16:51

İsrail'de son yapılan Kabine Toplantısı'nda, Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili ilginç bir diyalog yaşandı. İki ülkenin ilişkisi bir kadınla erkeğin "toksik" ilişkisine benzetildi. İsrailli Bakan Smotrich, "Erdoğan bize gidin diyor, biz ısrar ediyoruz." derken, Netanyahu Smotrich'e cevap verdi.

Meydanlar doldu taştı: On binlerce İsrailli hep bir ağızdan Netanyahu'nun istifasını istedi Meydanlar doldu taştı: On binlerce İsrailli hep bir ağızdan Netanyahu'nun... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN GİDİN DEDİ BİZ ISRAR EDİYORUZ"

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Türkiye'den ithalata gümrük vergisi uygulama kararının tartışılması sırasında, "Bizim Türkiye ile ilişkimiz, bir adamın bir kıza 'git' demesi ve kızın kalmakta ısrar etmesi gibi. Erdoğan bize 'gidin' dedi, biz ısrar ediyoruz." dedi. 

Fransız generalin TB2 Bayraktar hazımsızlığı: Savaşın kralıydı ama... Fransız generalin TB2 Bayraktar hazımsızlığı: Savaşın kralıydı ama... Haberi Görüntüle

NETANYAHU TERSİNİ SÖYLEDİ: ERKEK DE KALMAKTA ISRAR EDEBİLİR!

Ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, verilen örneğin tam tersini söyleyerek "Neden bir erkek hakkında böyle söylüyorsun? Kızlardan söz açılmışken; bir kız da bir erkeğe gitmesini söyleyebilir ve o (erkek) da kalmakta ısrar edebilir." dedi.

Emrediyorum öldür beni! Esir düşmemek için kendini vurdurdu: İşte savaşın acımasız yüzü Emrediyorum öldür beni! Esir düşmemek için kendini vurdurdu: İşte savaşın... Haberi Görüntüle

"BU TÜR ŞEYLERDEN ANLAMAM"

Smotrich ise Netanyahu'nun söylemine karşılık olarak, "Bilmiyorum. Ben bu tür şeylerden anlamam. Ben de böyle duydum, senin güzel sorularını soracak kadar akıllı değildim." diye tepki gösterdi. 

Avrupalı liderlerin korktuğu başına geldi! Fransa'da ilk turu aşırı sağ kazandı Avrupalı liderlerin korktuğu başına geldi! Fransa'da ilk turu aşırı sağ... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GÜMRÜK VERGİSİ KARARI

İsrail geçtiğimiz aylarda, Türkiye'yle imzaladığı Serbest Ticaret Anlaşması'nı feshetme kararı almış, Bakan Smotrich, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görev süresi bitene kadar Türkiye'den ithalata yüzde 100 gümrük vergisi getireceklerini söylemişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

1

0

1

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading