Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

İsrail'de sirenler çalıyor: Lübnan tarafından çok sayıda roket atıldı

İsrail'de sirenler çalıyor: Lübnan tarafından çok sayıda roket atıldı

İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim artarak devam ediyor. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada Lübnan tarafından 15 roket atıldığı bildirildi.

Dünya

02.07.2024, 21:45

İsrail-Hizbullah gerginliği devam ediyor. Bölgesindeki tüm ülkelerle gerginlik yaşayan İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırı planları içinde olduğu kendi sözcüleri tarafından da sıklıkla dile getiriliyor. Neredeyse 9 aydır Gazze'ye saldıran ve on binlerce sivili öldüren, bunun iki katını da yaralayan İsrail, uluslararası hukuku defalarca ihlal etmesine rağmen herhangi bir yaptırımla karşılaşmış değil. 

Gazze'de taş üstünde taş bırakmayan İsrail, gözünü Lübnana'a çevirdi. Buradaki Hizbullah güçlerini bahane eden işgal devleti yeni bir katliama hazırlanıyor. Bu ortamda Lübnan tarafından İsrail tarafına 15 roket atıldığı bildirildi. 

Ankara Kara Kıta'daki ayak izini genişletiyor! Komşu korku içinde duyurdu: Türkiye'nin Afrika harekatı Ankara Kara Kıta'daki ayak izini genişletiyor! Komşu korku içinde duyurdu:... Haberi Görüntüle

15 ROKET ATILDI

İsrail ordusundan yapılan açıklamada Lübnan'dan yerleşim birimine doğru yaklaşık 15 roket atışı tespit edildiği, bunlardan 10'unun imha edildiği belirtildi. Konuyla ilgili Kanal 12 televizyonu ise atılan roketlerden ötürü Celile Sapı bölgesindeki Kiryat Shmona yerleşim biriminde sirenlerin çaldığı aktarıldı. İsrail ordusu yaptığı bir diğer açıklamada ise bir İsrail savaş uçağının Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a ait bir askeri binaya saldırı düzenlediği, binada bir Hizbullah mensubunun bulunduğu belirtildi. Hizbullah da Cel el-Alam bölgesini hedef aldıklarını duyurdu.

Habere Tepki Ver

1

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading