Yandex Metrica
SON DAKİKA

Joe Biden'ın iki oğluyla birlikte olan kadın mahkemede ifade verdi, şimdi yeniden evleniyor

Joe Biden'ın iki oğluyla birlikte olan kadın mahkemede ifade verdi, şimdi yeniden evleniyor

Hem Beau Biden hem de pedofil Hunter Biden ile birlikte olan 'Çocukları Koruma Vakfı' yöneticisi Hallie Biden, yeniden evlilik kararı aldı. Hunter Biden'ın suçlandığı davada ifade veren kokainman Hallie, bu kez Biden ailesinden olmayan birini seçti.

Dünya

11.06.2024, 18:23

ABD Başkanı Joe Biden'ın pedofil ve kokainman oğlu Hunter Biden, silah ve mühimmat satın alırken uyuşturucu kullandığını gizlediği gerekçesiyle 25 yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor.

Birkaç gün önce duruşması görülen davada Hunter Biden'ın 'yengesi', aynı zamanda eski kız arkadaşı Hallie Biden ifade verdi. 

Joe Biden'ın 3 çocuğunun en büyüğü olan Beau Biden, 2015 yılındaki ölümüne dek Hallie Biden ile evliydi. Beau'nun ölümünden sonra Hallie, Joe Biden'ın diğer oğlu Hunter ile ilişki yaşadı. Birlikte kokain kullanan ikili, uzun süre beraberlikleriyle gündemde kaldı. 

Hunter Biden ve Hallie Biden, Joe Biden'ın yemin töreninde görülüyor.
 

Hunter Biden'a ait bir tabancayı arabasının torpido gözünde bulduktan sonra onu bir çöp kutusuna atan 50 yaşındaki Hallie, Delaware Mahkemesi'nde ifade verdi.

Hunter Biden (54) 12 Ekim 2018'de Delaware'de silah ve kurşun satın alırken resmi belgelerde uyuşturucu kullandığını gizlemişti. 

Önce Japonya, şimdi ABD: Ölümcül bombardıman uçakları rakiplerine kaslarını gösteriyor! Önce Japonya, şimdi ABD: Ölümcül bombardıman uçakları rakiplerine kaslarını gösteriyor! Haberi Görüntüle

'BEN BIRAKTIM, HUNTER KULLANMAYA DEVAM ETTİ'

Kocasının ölümünün ardından kayınbiraderi Hunter Biden ile ilişki yaşayan ve onunla kokain kullandığını itiraf eden Hallie, bu durumdan utandığını ileri sürdü.

O dönem ikisinin de uyuşturucu bırakmak için mücadele verdiğini iddia eden Hallie, Ağustos 2018 itibariyle kendisinin kokainden uzaklaştığını ancak Hunter'ın kullanmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Hallie Biden (önde)

Olay günü Hunter'ı bitkin gördüğünü, yine uyuşturucu kullandığından şüphelendiğini, bu nedenle ona ait kamyoneti kokain paketlerini  bulmak için aradığını söyleyen Hallie, bu esnada içi dolu bir silaha rastladığını ve 38 kalibrelik Colt Cobra tabancayı bir keseye sararak yakındaki bir marketin çöp kutusuna bıraktığını kaydetti. 

"Bu aptalca bir fikirdi ama paniklemiştim" diyen Hallie, daha sonra yaptığından pişmanlık duyarak geri döndüğünü ve silahı bulmak için çöpleri karıştırdığını anlattı.

Kovada silahı bulamayınca Hunter'a "Suçu üstleneceğim, böyle yaşamak istemiyorum" diyerek mesaj attığını söyleyen Hallie, daha sonra durumu polise bildirdiğini hatırlattı.  

Hallie Biden, Hunter ve Beau Biden'la...

Duruşmayı çöp kutusunda silahı bulan 80 yaşındaki kağıt toplayıcısı Edward Banner da izledi. Hallie ile Hunter arasındaki mesaj trafiğinin de okunduğu mahkemenin duruşması ileri bir tarihe ertelendi. 

Uyuşturucu müptelası ve pedofil sapık Hunter Biden aynı zamanda 1,4 milyon dolarlık vergi borcunu ödemediği gerekçesiyle eylül ayında Kaliforniya'da yargılanacak. 

Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

OLAYLI 'GELİN' YENİDEN EVLENİYOR 

Bu arada Hallie Biden'ın yeniden evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. Joe Biden'ın iki oğluyla birlikte olan Hallie, Ohio'lu tefecilerden John Hopkins Anning ile dünya evine girecek.

Hallie ile Anning'in 2021'den beri birlikte olduğu ve yaklaşık bir yıldır evlilik planı yaptıkları kaydediliyor. 

Hallie Biden ve yeni kocası John Hopkins Anning

İddiaya göre Hallie'nin annesi Joan, Joe Biden'ın ilk gençlik aşklarından biriydi. Delaware'de büyüyen Hallie, annesinin Joe Biden ile ilişkisinden ötürü bu aileyi küçüklüğünden beri tanıyor.

Beau Biden ile evliliğinden iki çocuğu olan Hallie, kocası öldükten sonra Hunter'la birlikte olmasını şöyle yorumlamıştı:

"Bu durum ikimizin de maruz kaldığı ağır yastan doğdu. Kaybettiğimiz şeyin değerini doldurabileceğimiz umuduyla aşka tutunduk. İnsanlara tuhaf gelmesini anlayabiliyorum."

Hunter Biden'ın, ağabeyi Beau'nun beyin tümörü nedeniyle ölmesinden önce de Hallie ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin daha sonra açık ettiği flört, hem Joe Biden hem de karısı Jill Biden tarafından desteklenmişti. 

Mesleği rehber öğretmenlik olan Hallie, Beau Biden adına kurulan 'Çocukları Koruma Vakfı'nın yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Hallie'nin ilişki yaşadığı Hunter'ın, ironik biçimde çocuklarla uygunsuz fotoğrafları ortaya çıkmıştı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading