Yandex Metrica
SON DAKİKA

Polonya Yahudisi yeni başkonsolos: Müslümanlar New York'u işgal edebilir, çok geç olmadan uyanın!

Polonya Yahudisi yeni başkonsolos: Müslümanlar New York'u işgal edebilir, çok geç olmadan uyanın!

Soykırımcı İsrail'in vahşetini 7 Ekim'den beri net olarak gören Amerikan ve Avrupa gençliğinin 'gerçeğe' uyanması, İsrail yönetiminin uykularını kaçırıyor. Bebek katili Netanyahu tarafından New York Başkonsolosu olarak atanan Polonya Yahudisi Ofir Akunis, siyonist gazeteye enteresan bir açıklamada bulundu. 

Dünya

29.06.2024, 21:48

15 bini bebek ve çocuk olmak üzere Gazze'de 40 binden fazla sivili katleden İsrail, Avrupa ve Amerikan gençliğindeki uyanış nedeniyle büyük panik yaşıyor. 

İkinci Dünya Savaşı'nın sonunda Alman kentlerinin tahrip edilmesinde kullanılan bombaların toplamından daha fazla miktarı Gazzelilerin üzerine boşaltan soykırımcı Yahudiler, Batı toplumunu Müslümanlarla kendileri arasında bir seçim yapmaya zorluyor. 

Bebek katili Benjamin Netanyahu tarafından ABD'nin finans başkenti New York'a atanan İsrail Başkonsolosu Ofir Akunis, ayağının tozuyla enteresan sözler sarf etti.

Tıpkı Netanyahu gibi bir Polonya Yahudisi olan Akunis, Avrupa kentlerinin Müslüman işgali altında olduğunu ileri sürerek Amerikalıları 'uyardı'. 

Polonya Yahudisi Ofir Akunis

Ülkedeki siyonist yayın organlarından New York Post'a verdiği demeçte Akunis, soykırıma karşı Filistin'e destek eylemlerinden duyduğu büyük rahatsızlığı dile getirdi. 

AIPAC, ADL ve B'nai B'rith gibi karanlık lobi örgütleriyle Amerikan siyaset, sanat ve ekonomi dünyasını avucunun içinde tutan Yahudilerin New York'taki son temsilcisi, 'radikal İslam' terimini kullanarak tüm Müslümanlara kin kustu. 

Bebek kanı dökmekten zevk duyan soykırımcı Polonya Yahudisi, Filistinlilerin evlerinden kovulmalarına karşı çıkanları şu ifadelerle hedef aldı:

"Avrupa'nın büyük kentleri radikal Müslüman işgali altına girme tehlikesiyle karşı karşıya. Bugünlerde Londra, Paris yahut Malmö'de neler yaşandığını biliyor musunuz? Radikal Müslüman işgali altındalar.

Oralarda girilmesi yasak bölgeler var. Bunun New York'ta veya ABD'nin diğer kentlerinde olmasını istemiyorum. Tam burada, Manhattan'daki konsolosluk kapısı önünde bir Amerikan bayrağı yaktılar. Müslümanlar burayı da işgal edebilir. New Yorklulara sesleniyorum. Çok geç olmadan uyanın."

Netanyahu'dan Gazze itirafı: Soykırımı sürdüreceğinin sinyalini verdi Netanyahu'dan Gazze itirafı: Soykırımı sürdüreceğinin sinyalini verdi Haberi Görüntüle

İSLAM BATI İÇİN EN BÜYÜK TEHDİTTİR

"7 Ekim'den kısa bir süre yapılan bir ankette Amerikalı Müslümanların yüzde 57'si Hamas'ın İsrail'e saldırısının haklı olduğuna inandıklarını söylüyor. Masamda 11 Eylül fotoğrafı var. Sizin 11 Eylül'ünüz bizim 7 Ekim'imizdir. İşte bu, radikal İslam'dır. 

New York'ta bugünlerde gördüğüm antisemitizm 19. yüzyıl sonlarında Yahudilerin ABD'ye kitleler halinde gelmeye başlamasından bu yana görülen en kötü antisetimizm dönemidir. Merhum büyükannem 100 yıl önce Polonya'da doğmuştu. Bana 1930'lu yıllarda Avrupa'da neler olduğunu anlattı. Aynı şeyleri buradaki genç insanlarda göreceğimizi hiç düşünmemiştim. İslam Batı için en büyük tehdittir."

Soykırımcı Polonya Yahudisi Ofir Akunis, Mart 2023'te istifa eden Asaf Zamir'in yerine Netanyahu tarafından Mayıs 2024'te New York Başkonsolosu olarak atandı. 

New York Post haberine göre, eski konsolos Zamir, Yahudi milyarder Stef Wertheimer'in torunu Maya Wertheimer ile evliydi ve istifasının ardından yerine uzun süre kimse atanmamıştı. 

Yahudilerin Gazze'de Müslümanlara uyguladığı soykırım, yeryüzünde büyük bir uyanışa kapı araladı. Katil Yahudiler, 7 Ekim'den beri Gazze'de ayakta bina bırakmadı, 40 binden fazla sivili öldürdü, yüzbinlerce kişiyi yaraladı. İsrail tüm bunların yanında 2 milyonu aşkın Filistinliyi açlıkla öldürmek için bölgeye yardım girişine izin vermiyor. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

1

0

0

2

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading