Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Rusya'dan Trump açıklaması: Putin'in iletişime geçmek gibi bir düşüncesi yok

Rusya'dan Trump açıklaması: Putin'in iletişime geçmek gibi bir düşüncesi yok

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in saldırıya uğrayan eski ABD başkanı Trump ile suikast girişimi sonrasında herhangi bir iletişimde bulunmadığını açıkladı.  

Dünya

15.07.2024, 16:09

ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitingi esnasında silahlı saldırıya uğradı. Bu saldırı sonrasında Kremlin'den konuya ilişkin çarpıcı bir açıklama daha geldi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Donald Trump'la iletişime geçmediğini ve bu yönde bir planının bulunmadığını dile getirdi.

Aşı oyunu! 'Gazze'de çocuk felci var' baskıları arkasında ne var? Akılları karıştıran iddia Aşı oyunu! 'Gazze'de çocuk felci var' baskıları arkasında ne var?... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Reuters'in aktardığı bilgiye göre, Rusya Devlet Başkanı Putin'e uygulanan güvenlik önlemlerinin bu olay sonrası artırılıp artırılmayacağı sorusuna da yanıt veren Peskov, Putin'e halihazırda 'uygun seviyede koruma' önlemlerinin uygulandığına işaret ederek, "Güvenlik, olaylardan bağımsız bir şekilde, aşikar sebeplerden ötürü mevcut durumda artırılmış durumda" ifadelerini kullandı.

Peskov, "Devlet Başkanı'na uygun seviyede güvenlik sağlandığını ve genel olarak uluslararası alanda gerilimin tırmanması da göz önünde bulundurularak gerekli olan her şeyin yapıldığını bir kez daha ifade edebilirim" dedi.

İsrailli faşist bakan yine sınırları zorladı: Mescid-i Aksa'da sinagog inşa edeceğiz! İsrailli faşist bakan yine sınırları zorladı: Mescid-i Aksa'da sinagog inşa... Haberi Görüntüle

'TRUMP'IN HAYATININ TEHLİKEDE OLDUĞU BELLİYDİ'

Putin, konuya ilişkin kamuoyuna henüz herhangi bir açıklama yapmazken, Peskov, dün yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı: 

“Aday Trump'ı siyasi arenadan uzaklaştırmak için önce yasal araçları, mahkemeleri, savcıları kullanarak, siyasi olarak itibarsızlaştırmaya ve taviz vermeye yönelik sayısız girişimden sonra Trump'ın hayatının tehlikede olduğu, tüm dışardan gözlemleyenler için açıktı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading