Yandex Metrica
SON DAKİKA

Siyonist İsrail BM okullarına saldırdı: Çok sayıda Filistinli şehit oldu

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş sivillerin sığındığı iki okula saldırı düzenledi. Saldırılarda en az 16 Filistinli hayatını kaybetti. Öte yandan İsrail'in Gazze'de bir eve düzenlediği saldırıda Hamas lider Heniyye'nin kız kardeşi ile 9 kişi öldü.

Dünya

25.06.2024, 10:43

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 38 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 86 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu sivillere saldırmaya devam ediyor.

Bir seri katilin mektupları: 50 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Okuyanların tüyleri diken diken oldu Bir seri katilin mektupları: 50 yıl sonra gün yüzüne çıktı!... Haberi Görüntüle

2 OKULU BOMBALADILAR

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik gece boyunca sürdürdüğü saldırılarda, eş-Şati Mülteci Kampı ve ed-Derec Mahallesi'nde sığınma merkezi olarak kullanılan Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) ait 2 okulu da bombaladığı belirtildi.

Eski İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den nükleer itirafı: Komplodan başka bir şey değildi Eski İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den nükleer itirafı: Komplodan başka bir şey... Haberi Görüntüle

11 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

Şati Mülteci Kampı'nda vurulan okuldan aralarında çocukların da olduğu 9 kişinin cesedinin sivil savunma ekipleri tarafından çıkarıldığı kaydedilen haberde, ed-Derec Mahallesi'nde bombalanan Abdulfettah Hamud Okulu'nda da 6 sivilin cansız bedenine ulaşıldığı aktarıldı.

Rus gazetecinin Türkiye tatili: Şezlong için pusuya yattım, klima çalışırken battaniye hayali kurdum Rus gazetecinin Türkiye tatili: Şezlong için pusuya yattım, klima çalışırken... Haberi Görüntüle

SALDIRILAR DEVAM ETTİ

Gazze kentinin Şucaiye Mahallesi'nde de İsrail ordusunun saldırdığı bir evden 2 kadının cesedi çıkarıldı.

Netanyahu'nun ordusu ayrıca Refah kentinin batısına yönelik saldırılarda bir genci ölürdü ve birçok kişiyi yaraladı

İsrail'in güneydeki Han Yunus kenti de bombalandı.Gece saldırılarında ölenlerin çoğunun kadın ve çoçuk olduğu bildirildi.

Biden’dan Trump düellosu sonrası ilk açıklama: 'Diktatörlere karşı duracağız' Biden’dan Trump düellosu sonrası ilk açıklama: 'Diktatörlere karşı duracağız' Haberi Görüntüle

HENNİYE'NİN KIZ KARDEŞİ İLE 9 KİŞİ ÖLDÜ

Öte yandan İsrail'in Gazze Şeridi'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, aralarında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin kız kardeşinin de bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonucunda hayatını kaybedenlerin naaşları Gazze’nin doğusundaki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne getirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading