Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni gelişme

AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni gelişme

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği en düşük emekli maaşı düzenlemesine ilişkin yeni gelişmeyi AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler duyurdu.   

Ekonomi

16.07.2024, 00:01

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli aylığına düzenlemesine ilişkin açıklama yaparak yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. 

Güler'in açıklamasına göre, Düzenleme yarın Meclis Başkanlığı'na sunulacak

AK Parti Grup Başkanı Güler, düzenlemeye ilişkin şunları kaydetti;

Bu haftasonu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile AK Parti Genel Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Efkan Ala'nın da katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yaptık.

Emeliye dev maaş promosyonu! Eylül ayını bekleyen havalara uçacak Emeliye dev maaş promosyonu! Eylül ayını bekleyen havalara uçacak Haberi Görüntüle

"BU AKŞAM RAKAM NETLEŞECEK"

Ortaya bazı rakamlar çıktı. Bu rakam itibarıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bu akşam rakam netleşecek. Bazı alternatifler var, bütçe karşılığının çok iyi belirlenmesi ve sürdürülebilirliği sağlanması lazım. Artışa ilişkin düzenlemeyi yarın Meclis Başkanlığı'na sunmayı düşünüyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Loading