Yandex Metrica
SON DAKİKA

Asgari ücretliye 7.500 TL bayram ikramiyesi! Müjdeyi en yetkili kişi duyurdu

Asgari ücretliye 7.500 TL bayram ikramiyesi! Müjdeyi en yetkili kişi duyurdu

Asgari ücretliye bayram sürprizi en yetkili kişiden geldi. 7500 liralık ek ikramiye ödemesi, başvuran herkesin hesabına yatırılacak.

Ekonomi

11.06.2024, 15:38

Asgari ücretli milyonlarca çalışan kişi Temmuz ayında ara zam gelmesini beklerken çalışanlara sevindirecek ek bir haber geldi. 7500 TL’lik bayram ikramiyesi asgari ücretler için onaylandı.

Türkiye’de yaklaşık 8 milyon kişi asgari ücretle çalışarak hayatını sürdürmeye çalışıyor. Milyonlarca çalışanın gözü kulağı temmuz ayında ara zam yapılacağına dair haberlere çevrildi. Fakat asgari ücretlinin beklediği bu haber ne yazık ki gelmeyecek gibi duruyor. Milyonlarca kişi asgari ücrete zam beklerken, bayram öncesi müjde Akbank'tan geldi.Yeni bir program başlatan Akbank, asgari ücretlilere 7500 TL promosyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor.

Bakan Şimşek: Merkez Bankası'nın swap stoku 144 milyon dolara geriledi Bakan Şimşek: Merkez Bankası'nın swap stoku 144 milyon dolara geriledi Haberi Görüntüle

AKBANK'TAN BAYRAM İKRAMİYESİ

Akbank, bu kez asgari ücretler için yeni bir kampanya düzenliyor.Akbank‘tan maaş almaya başlayan asgari ücretlilere banka tarafından 7500 TL’lik promosyon desteği veriliyor. Bu kampanya bayram öncesinde çalışanların yüzünü güldürmeye kararlı. Kampanyaya göre her ay belirli bir parayı Akbank hesabına yatıran asgari ücret ücretliler 7500 TL chip para hediyesi kazanacak.

Asgari ücrete Eylül düzenlemesi: Rakamlar sil baştan değişiyor! İlk rakam duyuruldu Asgari ücrete Eylül düzenlemesi: Rakamlar sil baştan değişiyor! İlk rakam... Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Akbank'ın duyurduğu bu kampanyaya katılmak isteyen asgari ücretli çalışan vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak işlemlerine hızlıca başlayabilir. Burada açtığınız vadesiz hesabınıza her ay belirli tutarda para yükleyebilirsiniz. Akbank’ın yeni ikramiyesi ise çip para hediyesi olarak temin edilecek. 

Fakat Akbank tarafından hazırlanan bu kampanyaya dahil olmak için kredi kartı kullanma zorunluluğu bulunuyor. Hesabı açtıktan sonra hemen yeni bir kredi kartı başvurusu yapabilir kurban bayramı öncesinde chip para kazanma fırsatını siz de değerlendirebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading