Yandex Metrica

Bakan Göktaş'tan Engellilere ÖTV'siz araç desteği açıklaması

Bakan Göktaş'tan Engellilere ÖTV'siz araç desteği açıklaması

Engellilere sağlanan ÖTV’siz araç alım hakkında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Engelli vatandaşlarımızı mağdur edecek herhangi bir düzenlemeyi asla hayata geçirmeyiz. Engelli vatandaşlarımızın araç alımlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları ve bu haklarını kullanmaktan mahrum kalmamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Ekonomi

03.07.2024, 12:47

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Göktaş, engellilere yönelik ÖTV'siz araç desteği konusunda yeni bir düzenlemenin yapılacağı iddiasına da yanıt verdi.

Engellilere yönelik ÖTV'siz araç desteği konusunda yeni bir düzenlemenin yapılacağı yönündeki soruya yanıt veren Bakan Göktaş, engelli vatandaşların bu konuda kazanılmış haklarının suistimal edilebildiğine ve bunun kamuoyunda rahatsızlık oluşturduğuna dikkati çekti.

Bununla ilgili engellilerden çok sayıda şikayet ve ihbar aldıklarını ifade eden Bakan Göktaş, bu konuda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunun çok açık olduğunu söyledi.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde TOKİ'den geldi: O illerde konut başvurusu başladı Ev sahibi olmak isteyenlere müjde TOKİ'den geldi: O illerde konut... Haberi Görüntüle

''ENGELLİ VATANDAŞLARI MAĞDUR ETMEYİZ''

Engellilere yönelik desteklerin, avantajların suiistimaline seyirci kalmayacaklarının belirten Göktaş, şunları kaydetti;

"Engelli vatandaşlarımızı mağdur edecek herhangi bir düzenlemeyi asla hayata geçirmeyiz. Engelli vatandaşlarımızın araç alımlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları ve bu haklarını kullanmaktan mahrum kalmamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading