Yandex Metrica
SON DAKİKA

Ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat: 25 bin TL'ye satılık arsa! Üç büyük şehirden başvuran tapuyu kapar!

Ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat:  25 bin TL'ye satılık arsa! Üç büyük şehirden başvuran tapuyu kapar!

Milli Emlak, ucuz arsa ve tarla arayan vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu.  25 bin TL'ye 1.551,16 m² satılık uygun arsa! İstanbul, Ankara, İzmir'den başvuran tapuyu alıyor.  

Ekonomi

10.06.2024, 17:54

Milli Emlak, gayrimenkul sektöründe yeni bir kampanyayla ilgili duyuruda bulundu. Gayrimenkul piyasasında uygun fiyatlı tapu fırsatlarıyla adından söz ettiren Milli Emlak, bu kampanya ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam diyor. Özellikle ekonomik zorluklarla mücadele edenler için önemli bir ferahlama sağlayacak olan bu fırsat, ev sahibi olmayı düşünenler için kaçırılmayacak özellikte. 

Milli Emlak'ın cazip fiyatlarla arsa satışları, ev sahibi olma hayali kuranların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kampanya ile arsa sahibi olmayı düşünenler için önemli bir adım atma fırsatı sunulmuş oluyor.

Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da çıktı! 22-23-24 Temmuz’da ekstra maaş verilecek Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da... Haberi Görüntüle

24 AY TAKSİTLE ÖDEYEBİLİRSİNİZ 

Milli Emlak tarafından satışa sunulan taşınmazlarda alıcılarına çeşitli avantajlar da sunuluyor. Bunlar arasında 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti hakkı ve isteyenlere 24 ay eşit taksitle ödeme kolaylığı gibi imkanlar bulunuyor.

Milli Emlak'ın piyasaya sunduğu gayrimenkuller arasında kullanılmayan devlet arazilerinden inşaat alanlarına, küçük bahçelerden konutlara kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. En önemlisi, bu emlaklar en uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulmuş durumda.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading