Yandex Metrica

Yola çıkacaklar dikkat! Bayram öncesi benzin ve motorine dev indirim! İşte son fiyatlar

Yola çıkacaklar dikkat! Bayram öncesi benzin ve motorine dev indirim! İşte son fiyatlar

Araç sahiplerine Kurban Bayramında müjdeli haber geldi. Brent petrol ve dolar kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyordu, son olarak benzin ve motorine (mazot) indirim uygulanmıştı. Peki 11 Haziran 2024 benzin ne kadar? motorin ne kadar? 

Ekonomi

11.06.2024, 09:15

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum, Kurban Bayramı öncesinde merak konusu oldu.

Petrol fiyatlarının geçtiğimiz günlerde gerilemesi, ülkemizde benzin ve motorine indirim olarak yansıdı. Benzin grubunda 1 lira 25 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 21 kuruş indiriim uygulandı. Yapılan indirim gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı. Peki Kurban Bayramı öncesi akaryakıt fiyatları ne kadar?

Microsoft'un küresel krizinden etkilenmedi! Bitcoin rekor üstüne rekor kırdı! Microsoft'un küresel krizinden etkilenmedi! Bitcoin rekor üstüne rekor kırdı! Haberi Görüntüle

ARAÇ SAHİPLERİNİN CEBİNE GÖZ DİKENLERE GEÇİT YOK

"Ultra Force-ultra kuvvet", "Power-güçlü", "fuelsave-yakıt tasarruflu", "VMax", "VPro" tabirleriyle vatandaşların daha yüksek fiyattan satış yapılmasının önüne EPDK kararı ile geçildi.

Avrupa Birliği standartları ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemeler ile artık farklılaştırılmış akaryakıt ile diğer yakıtlar güvenli bir şekilde kullanılabilir. Otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör ve benzeri araç türlerine göre artık sınırlayıcı ayrımlar kalktı.

12 lira birden fırlayacak! Dolar kritik sınırı aştı: İşte güncel fiyatlar ve beklentiler 12 lira birden fırlayacak! Dolar kritik sınırı aştı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

11 HAZİRAN 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL 

Benzin fiyatı: 40,13 TL

Motorin litre fiyatı: 39,21 TL

ANKARA

Benzin litre fiyatı: 41,13 TL

Motorin litre fiyatı: 40,20 TL

İZMİR

Benzin litre fiyatı: 41,42 TL

Motorin litre fiyatı: 40,52 TL

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading