Yandex Metrica
SON DAKİKA

120 bıçak darbesiyle kız arkadaşını öldürmüştü: 15 yaşındaki 'Çocuk' tutuklandı

120 bıçak darbesiyle kız arkadaşını öldürmüştü: 15 yaşındaki 'Çocuk' tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki kız çocuğunu 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldüren 15 yaşındaki eski 'Erkek arkadaş' tutuklandı.  

Gündem

17.06.2024, 10:08

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Hasan Mahallesi'nde önceki akşam 15 yaşındaki H.Ç.Ç'nin babasının evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan U.E.Y. (15) ve kız çocuğunun babası İ.U.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Uzmanlar bas bas bağırıyor: O ilimizde çok şiddetli deprem olacak! Önlem alınmazsa yüzbinlerce kişi ölebilir! Uzmanlar bas bas bağırıyor: O ilimizde çok şiddetli deprem olacak!... Haberi Görüntüle

15 YAŞINDAKİ 'KATİL ERKEK ARKADAŞ' TUTUKLANDI!

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden baba İ.U.Ç., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 15 yaşındaki 'Şüpheli' erkek arkadaş U.E.Y. ise çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bayram bilançosu: Bakan Yerlikaya kahreden rakamı açıkladı Bayram bilançosu: Bakan Yerlikaya kahreden rakamı açıkladı Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Hasan Mahallesi'nde 15 yaşındaki H.Ç.Ç. babası İ.U.Ç.'nin evinde eski erkek arkadaşı olduğu öğrenilen U.E.Y (15) ile tartışma yaşamış, kızı bıçaklayarak olay yerinden kaçmıştı.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Birimi ekipleri, U.E.Y'yi suç aleti olan 'bıçakla' yakalamış, hayatını kaybeden kız çocuğunun babası İ.U.Ç ise savcılığın talimatıyla gözaltına alınmıştı.

U.E.Y'nin ilk ifadesinde, H.Ç.Ç'nin eski sevgilisi olduğunu, kendisini aldattığını düşündüğü için kızı bıçaklayarak kaçtığını söylediği ifade edilmişti.

Baba İ.U.Ç'nin ise eşinden ayrıldığını ve yalnız yaşadığını, annesi ile kalan kızının kendisini arkadaşıyla ziyarete gelmek istediğini, çocuklar eve geldiklerinde baş başa konuşmaları için dışarı çıktığını ifade etmişti.

Baba İ.U.Ç., eve döndüğünde kızını kanlar içinde bulduğunu dile getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading