Yandex Metrica
SON DAKİKA

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eylem yapmıştı! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde üzerinde 'SMA' yazılı araçla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü trafiğe kapatan R.C.Ç. isimli şahsın ifadesi ortaya çıktı. Köprüyü uzun süre meşgul eden şahıs, verdiği ifadede "SMA hastası çocuklara dikkat çekmek için yaptım. Pişman değilim." dedi.

Gündem

16.06.2024, 10:56

Dün akşam saatlerinde üzerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde büyük bir hareketlilik yaşandı. R.C.Ç. isimli şahıs, üzerinde 'SMA' yazılı araçla yaptığı eylemle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü trafiğe kapattı. Köprüde duran aracı fark eden polis ekipleri, otomobilin yanına gittiklerinde sürücü koltuğunda oturan kişinin elinde kırmızı kablolu bir pim olduğunu gördü. Bu sırada olay yerine Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, takviye kuvvet ve müzakereci polisler sevk edildi.

Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda... Haberi Görüntüle

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şüphelinin aracını köprü üzerinde durdurarak elinde kırmızı kablolu pim tuttuğu ve bu eylemi SMA hastalarına dikkati çekmek amacıyla yaptığı belirtildi. 

Valilik tarafından "Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetiniz tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu" açıklaması yapıldı.

Son dakika... Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu! Son dakika... Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu! Haberi Görüntüle

1 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Emniyet güçleri, otomobildeki R.C.Ç'nin, teslim olması için uzun süre dil döktü. Devletin SMA hastalarına yardım etmesi için böyle bir eyleme başvurduğunu ve bir devlet büyüğü ile görüşmek istediğini söyleyen eylemci, yaklaşık 1 saat süren görüşmelerin ardından teslim alındı.

Türkiye'den felaketle sarsılan ülkeye taziye mesajı: 'Kuveyt halkına içten taziyelerimizi sunuyoruz' Türkiye'den felaketle sarsılan ülkeye taziye mesajı: 'Kuveyt halkına içten taziyelerimizi... Haberi Görüntüle

ALİ YERLİKAYA: 1,5 YILDIR BİPOLAR TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14'te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi.

Uzmanlar bas bas bağırıyor: O ilimizde çok şiddetli deprem olacak! Önlem alınmazsa yüzbinlerce kişi ölebilir! Uzmanlar bas bas bağırıyor: O ilimizde çok şiddetli deprem olacak!... Haberi Görüntüle

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Köprüde dün akşam aracını durduran ve elinde kırmızı kablolu pim taşıdığı için trafiğin kapatılmasına neden olan şüpheli R.C.Ç'nin, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli ifadesinde SMA hastalarına dikkat çekmek için eylem yaptığını, pişman olmadığını söylediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading