Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç neden ifadeye çağırıldı?

Ali Koç neden ifadeye çağırıldı?

Fenebahçe'de geçtiğimiz ay yapılan ve Aziz Yıldırım ile yarışarak yeniden başkan seçilen Ali Koç'un ifadeye çağırılması sarı lacivertli taraftarlarda şaşkınlık oluşturdu. Ali Koç neden ifade vermeye çağırıldı? Ali Koç neden ifade verdi?

Gündem

05.07.2024, 11:41

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda son haftalar oldukça çekişmeli geçti. Fenerbahçe Süper Lig'in 37. haftasında lider Galatasaray'ı kendi evinde yenerek şampiyonluk şansını bir sonraki maça bırakmıştı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sahada yaşanan olaylar ise çok konuşulmuştu. Galatasaray Stadyum sorumlusunun Fenerbahçe'li isimler tarafından darp edilmesi üzerine Galatasaray sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Metin Akpınar ikinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'ndan sonra bir kızının daha olduğu kanıtlandı! Metin Akpınar ikinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'ndan sonra bir... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ NEDEN İFADE VERMEYE ÇAĞIRILDI?

19 Mayıs'taki Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından yaşanan ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedildiği olaylara ilişkin soruşturma devam ediyor. Şüpheliler ise ifade vermeye çağırılıyor. Soruşturma kapsamında, Ali Koç ve Selahattin Baki ifadeye çağrıldı. Ali Koç ve Baki'nin bugün ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le bir araya geldi: Nükleer enerji santralini devreye almak istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le bir araya geldi: Nükleer enerji santralini devreye... Haberi Görüntüle

ALİ ÇELİKKIRAN DARP EDİLMİŞTİ

rendyol Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Park'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından ortalık karışmış ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran darp edilmişti.  Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifade vermişti. İfade verenler hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ayda iki kez karakola imza atma şeklinde adli kontrol tedbirine karar verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading