Yandex Metrica

Bahçeli: Asıl hedef Türkiye'dir

Partisinin grup toplantısında gündemin sıcak başlıklarını değerlendiren MHP lideri Bahçeli, ''Güney sınırlarımızda bir terör devleti kurulmak isteniyor. Türk milletinden öç almak isteyenler sırada beklemektedir. Amaç Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaktır. Kumanda merkezi ABD, fiili bir durum ortaya çıkarmaya çalışıyor. DEM, devletin bölünmez bütünlüğünü dinamitlemek için hazırda bekleyen fitnedir. Bu terör hamlesinin üst aklı ABD'dir. Suriye bölündü de haberimiz mi yok? ABD seçim yanlış demiyor zamanlama yanlış diyor. Sonuçları vahim olacak oyun kuruyor. Türkiye, sözde seçime seyirci kalamaz. PKK'nın ABD desteğiyle attığı adım gündemden çıkarılmalı. Bu, olacak şey değildir. Bu, kabul edilecek, sineye çekilecek bir durum olmayacaktır. Herkesi uyarıyorum asıl hedef Türkiye'dir. Milli birliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır.'' dedi.

Gündem

11.06.2024, 14:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Sayın cumhurbaşkanımızın  yaptıgı ikili görüşmelerin çarpıtılmasını hayretle takip ediyoruz. Çarpıtmalara kulak asmayın. Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir, bizim için mahsur yok. Dik durduk, doğru olduk, ahlaki ve siyasi çizgimizden sapma göstermedik. Cumhur İttifakı'na sistematik saldırılar icra ediliyor. 

Bakan Tunç: Avrupa ülkeleri FETÖ elebaşlarını misafir etmeye devam ediyor Bakan Tunç: Avrupa ülkeleri FETÖ elebaşlarını misafir etmeye devam ediyor Haberi Görüntüle

''ASIL HEDEF TÜRKİYE'DİR''

Son zamanlarda ülkemiz aleyhine iç ve dış tehdit sarmalının gittikçe genişlediğini yakinen müşahede ediyoruz. Suriye’nin parçalanmasını esas alan emperyalist bir proje devrededir. Bölge ülkeleri suskundur. Türk milletinden öç almak için kuyruğa girenler şirret kampanyalarını iyice hızlandırmışlardır. Türkiye’yi karanlık operasyonların hedef ülkesi haline gitmek için ellerini ovuşturanlara taviz vermeyeceğiz. Herkesi uyarıyorum asıl hedef Türkiye'dir. Milli birliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır.

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa... Haberi Görüntüle

''ABD SURİYE'DE OYUN KURUYOR''

Güney sınırlarımızda bir terör devleti kurulmak isteniyor. Türk milletinden öç almak isteyenler sırada beklemektedir. Amaç Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaktır. Kumanda merkezi ABD, fiili bir durum ortaya çıkarmaya çalışıyor. DEM, devletin bölünmez bütünlüğünü dinamitlemek için hazırda bekleyen fitnedir. Bu terör hamlesinin üst aklı ABD'dir. Suriye bölündü de haberimiz mi yok? ABD seçim yanlış demiyor zamanlama yanlış diyor. Sonuçları vahim olacak oyun kuruyor. Türkiye, sözde seçime seyirci kalamaz. PKK'nın ABD desteğiyle attığı adım gündemden çıkarılmalı. Bu, olacak şey değildir. Bu, kabul edilecek, sineye çekilecek bir durum olmayacaktır.

MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

“DEMLENMİŞ CHP, ATATÜRK İLE YOLLARI ÇOKTAN AYIRMIŞTIR”

DEM’lenmiş CHP’nin başındaki zat kayyum ezberini seslendirip halkın iradesinin tanınmadığını söyleyerek kendi kalesine gol üstüne gol atmaktadır. PKK’ya gıkını çıkaramayan, bölücü Belediye Başkanlarına en küçük tepki gösteremeyen, Suriye’nin Kuzeydoğusundaki hain teşebbüsleri kuzuların sessizliğiyle izleyen bir şahsın CHP Genel Başkanı olması başlı başına bir trajedidir. CHP, DEM’lenmiş, gemlenmiş, yemlenmiş, ele geçirilmiş ve sonuçta şarampole devrilmiş, Atatürk ile yolları çoktan ayırmıştır. Özgür bey kavga istediğimizi söyleyip duruyor. Böyle bir niyetimiz yok. Kavgaya gireceksek Özgür bey rahat olsun, korkmasın; baksın işine, o bizim klasmanımızda da kalibremizde de ağırlığımızda da değil.

Cuntacı albayı elleriyle etkisiz hale getirdi: 15 Temmuz kahramanı o geceyi böyle anlattı: Yapmamız gerekeni yaptık! Cuntacı albayı elleriyle etkisiz hale getirdi: 15 Temmuz kahramanı o... Haberi Görüntüle

SİYASETTE KAYYUM TARTIŞMASI

Bizim meselemiz maşalarla değil, tutan ellerledir. CHP'nin başındaki zat kayyum ezberini seslendirip halkın iradesinin tanınmadığını söyleyerek kendi kalesine gol üstüne gol atmaktadır. Bizim meselemiz maşalarla değil, onu tutan ellerledir. Her kepazeliği yapan DEM'li vekiller demokrasi örneği olamaz. DEM'li vekillerinmin ihanetine daha ne kadar dayanabiliriz. Millet DEM'lilerin sözlerinin farkında.

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanır? Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne... Haberi Görüntüle

''DEM'LİLERİN DOKUNULMAZLIĞI KALKMALI''

Türkiye'de Kürdistan diye bir yer yoktur, olmayacaktır. İhaneti meslek edinenlere katlanmayız. Vatan ve bağımsızlık, demokrasi konusu olarak gösterilemez. Görevden alınmaları hukukun gereğidir. Sandıktan çıkan oylar terörizmin korunağı olamaz. DEM'liler hukuk önünde hesap vermeli. DEM'lilerin dokunulmazlığı kaldırılmalı. Hiçbir siyasi mülahaza Türkiye’nin istikbalinden daha öncelikli değildir. Hiçbir siyasi düşünce istiklal haklarımızdan üstün görülemez.

İkinci dünya savaşı sonrası kurulan dünya nizamı çatırdıyor. Uluslararası sistem yetersiz. İsrail'in Gazze'yi değil AB ülkelerini doğrudan etkileyecek. İsrail, Gazze'deki mazlumları canice öldürüyor. Gazze'deki yangın AB'yi de yakacaktır.

15 Temmuz şehitleri için yurt genelindeki camilerden selalar okundu 15 Temmuz şehitleri için yurt genelindeki camilerden selalar okundu Haberi Görüntüle

''SURİYELİ SIĞINMACILAR GERİ GÖNDERİLMELİ''

Demografik istikbalimizi zedeleyecek tehlikeli akımların; nüfus dengemizi ve milli yapımızı melezleştirecek insan akımlarının karşısındayız. Suriyeli sığınmacıların gönüllü geri dönüşleri kademe kademe sağlanmalıdır. Düzensiz göçün beli kırılmalı, geri kabul anlaşması sonlandırılmalıdır.

Ekonomi yönetimi doğru ve kararlı politikalar izliyor. Ekonomi programının destekçisiyiz. Enflasyon tablosunda en kötü senaryolar geride kaldı.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading