Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin kürsü yerine oturarak konuşmasını yapması dikkat çekti. İsrail'in Lübnan'a olası harekatına ilişkin konuşan Bahçeli, "İsrail hala Gazze'ye saldırıyor barış arayışlarını sekteye uğratıyor, 263 gündür masum Filistinli kardeşlerimizin kanını döküyor. Caniyahu Gazze'de çatışmaların sona yaklaştığını birliklerin Lübnan sınırına taşınacağını söylüyor. Savaş diğer ülkelere, hatta Orta Doğu'nun tamamına sıçrayabilir. Son zamanlarda yeni bir dünya savaşı riski sürekli telaffuz edilmektedir. Türkiye'miz milli güç unsurlarını tetikte ve teyakkuzda tutuyor.'' dedi. Bahçeli, ayrıca "Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Cumhur İttifakı dağılırsa dışarıdan güdümlü işbirlikçiler bayram edeceklerdir. Onların bayramı Türk milletinin ve Türkiye'nin matemidir." ifadelerini kullandı.

Gündem

25.06.2024, 16:05

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada gündemin sıcak konularını değerlendirdi.

20 dakika gecikmeli başlayan grup toplantısında MHP liderinin konuşmasını oturarak yapması ve prompter kullanmayıp kağıttan notlarını okuması dikkatlerden kaçmadı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Kırmızı bültenle aranan terörist öldürüldü MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon: Kırmızı bültenle aranan terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

''YANGININ YARALARI SARILACAK''

Diyarbakır'daki yangın sürecini yakından takip ediyoruz. Yangının çıkış nedenleri kuşkusuz tespit edilecektir. bu konuda biraz sabırlı olmak lazımdır. Anız yangınını bahane ederek kinini dışa vuran her kim varsa tescilli Türkiye muhalifidir. Diyarbakır Barosu'nun 22 Haziran'da yaptığı açıklamada Kürt kökenli kardeşlerimize hakaret içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilmiştir. Hiçbir Türk vatandaşı böylesi bir fahiş bir yanlışın içinde olamaz. Hiçbir vicdan sahibi Türk vatandaşı bu tip bölücü bir komplonun kıyısında, yöresinde yer alamaz.

Bakan Uraloğlu duyurdu: E-mühür kullanımı başlıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: E-mühür kullanımı başlıyor! Haberi Görüntüle

''PROVOKATÖRLER AZ ÇOK BELLİDİR''

Sosyal medyada tedavüle sokulan kara kampanyanın münferit failleri bu milletin zaten evladı olarak görülemez. Ancak Diyarbakır Barosu'nun sivri ve sipariş açıklamasıyla hangi emel ve hedefleri canlı tutmak istediği de gözden uzak tutulamaz. Anız yangınını fırsat bilip bin yıllık kardeşliğimizi ateş altına almak isteyen provokatörler az çok bellidir. Onların şirret oyunlarını bozmak hepimize düşen milli bir ödevdir.

Peş peşe orman yangınları başladı! Manisa, Sakarya ve Balıkesir'de orman yangını çıktı! Havadan müdahaleler başladı! Peş peşe orman yangınları başladı! Manisa, Sakarya ve Balıkesir'de orman... Haberi Görüntüle

''DÜNYA SAVAŞI RİSKİ TELAFUZ EDİLİYOR''

Dünya baş döndüren gelişmelerin, akılları bulandıran hadiselerin, iftira tefrit arasında gidip gelen, ihtiraslı münasebetlerin çekimi arasındadır. 3. dünya savaşı ile ilgili alarm zilleri çalanlara yenileri eklenmekte. Sırbistan cumhurbaşkanı ileri giderek dünyada 3-4 ay içinde büyük çatışma yaşanacağını söylemiştir. İngiliz dergi de son sayısında savaş manşetlerini atmıştır. Yeni bir dünya savaşı riski telaffuz edilmekte. Uluslararası anlaşmazlıklar, restleşmeler, hesaplaşmaklar artmakta. Türkiye'miz milli güç unsurlarını tetikte tutma durumundadır. Dünya savaşının hangi sonuçlara yol açtığı idrak etmek mümkündür.

Diyarbakır'da yangın neden çıktı? Diyarbakır ve Mardin'de yangında kaç kişi öldü? Diyarbakır'da yangın neden çıktı? Diyarbakır ve Mardin'de yangında kaç kişi... Haberi Görüntüle

''TEYAKKUZDA OLMALIYIZ''

Dünya Savaş riski telaffuz ediliyor. Jeopolitik hesaplaşmalar arttı, teyakkuzda olmalıyız. Türkiye'miz milli güç unsurlarını tetikte tutma durumundadır. Dünya Savaşının hangi sonuçlara yol açacağını idrak etmek mümkündür.Terörle mücadeleden rahatsızlar. Türkiye'nin çatışma alanı gösterilmesi yanlıştır.

İzmir'de eski sevgili vahşeti: Genç kız 120 bıçak darbesiyle katledildi! İzmir'de eski sevgili vahşeti: Genç kız 120 bıçak darbesiyle katledildi! Haberi Görüntüle

''SAVAŞ ORTADOĞU'NUN TAMAMINA SIÇRAYABİLİR''

İsrail hala Gazze'ye saldırıyor barış arayışlarını sekteye uğratıyor, 263 gündür masum Filistinli kardeşlerimizin kanını döküyor. Caniyahu Gazze'de çatışmaların sona yaklaştığını birliklerin Lübnan sınırına taşınacağını söylüyor. Savaş diğer ülkelere, hatta Orta Doğu'nun tamamına sıçrayabilir.

Doğu Akdeniz ve Ege pek çok tehdide müsaittir. Irak ve Suriye üzerinde kumar oynanmaktadır. Irak'ın Süleymaniye kenti PKK üssüne dönüştürülmek istenmektedir.

"SÜLEYMANİYE PKK ÜSSÜNE DÖNÜŞÜYOR"

Basra ile Kızıldeniz bölgesinde oyunlar kurulmakta. Hint Pasifik bölgesi kaynamakta ve karışmaktadır. İran'da kumar oynanmaktadır. Süleymaniye PKK üssüne dönüşüyor. Rusya başkanı Putin, Çin ziyaretinden sonra Kuzey Kore'ye gitmiş ve savunma anlaşmalarını imzalamıştır. Bu gelişmeler tedirgin ve endişeli bekleyişleri tırmandırmaktadır. Ortaya çıkan küresel denge kaybının düzeltilmesinde ihtiyaç olan diyalog arayışlarının yetersiz kaldığı, silah seçeneğinin gündeme alındığı görülmekte. İran'ın PKK'ya Dron yardımı yapması kaygı verici.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! İşte ele alınan konular Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! İşte ele alınan konular Haberi Görüntüle

"İSTANBUL'U İKİNCİ VATİKAN'A DÖNÜŞTÜRMEYE HİÇ KİSMENİN GÜCÜ YETMEZ"

Ukrayna Barış Zirvesi'nde dağ fare doğurmuştur. Rusya'nın davet edilmediği barış zirvesi hangi akla hizmettir. Hem barış zirvesi planlayıp hem de Rusya'yı çağırmamak hayatın gerçeklerine sırt dönmek olarak yorumlanmayacak mıdır. Zirvede Türkiye'nin egemenlik hukuku yok sayılmıştır. Fener Rum Patrikhanesi'nin statüsü bellidir. İdari açıdan Fatih kaymakamlığına bağlı olmakla birlikte seçilmiş patrik Türk vatandaşıdır. Türkiye'de Konstantinopolis diye bir yer yoktur. Tam tersini iddia edenler Bizans sevdalısıdır. İstanbul'u ikinci Vatikan'a dönüştürmeye kimsenin gücü yetmez. İstanbul milli ve manevi namusumuzun timsalidir. Ekümenik kartını devreye sokanlara mukabele ve mukavemet göstereceğiz. Asla boyun bükmeyeceğiz, hakikati savunmaktan geri adım atmayacağız.

Mümessilin ihbarıyla ortaya çıktı! Doktorlardan akıllara zarar 'kuğulu' ilaç oyunu! Mümessilin ihbarıyla ortaya çıktı! Doktorlardan akıllara zarar 'kuğulu' ilaç oyunu! Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDECEK''

Kaostan nemalanan mayası bozuk çevrelerinde şu günlerde faal olduklarını görüyoruz. İç huzur ve istikrar ortamını zedelemek amacıyla bir kampanya ilerleyiş kaydetmektedir. Tatlı su kurnazı eski tüfekler yozlaşmış elitler karanlık odaklar dış bağlantılı maşalar partimizin ittifakımızın aleyhine psikolojik harp tehditlerinde bulunan kansızlar operasyon yürütmektedir. Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Onların bayramı Türk milletinin ve Türkiye'nin matemidir. Onlara bayram değil layık oldukları zilleti her aşama ve seviyede yaşatacağız.

ÖZGÜR ÖZEL'İN TÜRKİYE İTTİFAKI DAVETİNE YANIT: TAM BİR AKIL TUTULMASI

Kalkmışlar sabah akşam MHP'yi asıp kesiyorlar. CHP başkanı, olmayan siyasi aklının dibindeki tortuları ortaya saçıyor. Bu şahsın iki kişi diyerek saldırdığı benim ülküdaşlarımdır ve partimizin saygın isimleridir. CHP Genel Başkanı bizim iki arkadaşımıza değil yanındaki Türkiye düşmanlarına baksa daha tutarlı bir davranış içinde olacaktır. Bizim tek bir ülküdaşımız bile bunların alayına yetecektir. CHP hastalıklı bir bünyedir. Özgür Özel'e verilmiş ev ödevi listesinde MHP ile uğraşma görevine koyulmuştur. Bu zatın her meselede partimizi zan altında bırakma gayreti siyasi ahlakla bağdaşmamaktadır. Bizi Türkiye İttifakı adıyla kurulduğu söylenen çatısı akan üzerine baykuşların konduğu harabeye davet etmesi tam bir akıl tutulmasıdır. Kurnaza bakar mısınız? Cumhur İttifakı'na karşı başlattığı yarma harekatını takdim etmek suretiyle olmadık metodları devreye sokuyor.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI: HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM

1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacaktır. Bunun dışında kimse bulunmayacaktır. MHP'yi bir cinayet ile suçlayanlara bu can bu bedende olduğu sürece hakkımı helal etmeyeceğim, hepsiyle hem bu dünyada hem mahşerde tek tek hesaplaşacağım. Pensilvanya hukukunun değil Türkiye hukukunun geçerli olduğunu göreceğiz. Köklerini kurutmak bizim için an meselesi.

''ENFLASYONDA DÜŞÜŞ BAŞLIYOR''

Türkiye ekonomisi çok şükür fırtınadan çıkmıştır. Ekonomi programına güveniyoruz. Enflasyonda düşüş trendi başlamıştır. Başlatılan kapsamlı çalışmayı olumlu buluyor ve destekliyoruz. En kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz.

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Sosyal medyadaki dedikoduları, Arda Güler evladımızla ilgili tartışmaları takip ettim. Arda'nın paylaştığı gibi 'Türk'e durmak yakışmaz.' Ümit ediyorum ki aslanlarımız Çekya maçından galibiyetle ayrılacaklardır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading