Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bakan Kurum deprem bölgesine gidiyor: 'Aziz milletimize sözümüz var'

Bakan Kurum deprem bölgesine gidiyor: 'Aziz milletimize sözümüz var'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, görevi yeniden devrladığı gibi depremden etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'yı ziyaret edeceğini duyurdu.

Gündem

03.07.2024, 23:58

Yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Murat Kurum görevi eski bakan Mehmet Özhaseki'den devralır almaz ilk ziyaretini deprem bölgesine yapıyor. 

Ziyaret planına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Kurum, yegane önceliğin millet olduğunu, ilk işlerinin de depremzedelerin mutluluğu olduğunu vurguladı.

Türkiye Çekya'ya 1-0, 2-0, 3-0 yenilirse üçüncü olur mu, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti'ne yenilirse tur atlar mı? Türkiye Çekya'ya 1-0, 2-0, 3-0 yenilirse üçüncü olur mu, elenir... Haberi Görüntüle

"HANE HANE ARI GİBİ ÇALIŞACAĞIZ"

"Çünkü asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var." ifadesini kullanan Kurum, bugün Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısını gerçekleştirdiklerini, cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya giderek sahada incelemelerde bulunacaklarını, vatandaşlarla bir araya geleceklerini bildirdi.

Kurum, şunları kaydetti:

"Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız. Allah'ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading