Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bu resmen istismar! Bakanlık harekete geçti: TikTok'ta tık uğruna çocuğu dudağından öpen kişiye gözaltı!

TikTok'ta Duygu Özgül Kalebayır isimli bir şahıs'ın paylaşımı çok konuşuldu. TikTok kullanıcısı  Kalebayır, "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük yaştaki bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdü. Büyük tepki toplayan görüntülerden sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. 

Gündem

24.06.2024, 17:39

TikTok'ta tık uğruna yapılan istismar sosyal medyada yaptıkları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Duygu Özgül Kalebayır kendisini kuzeni olduğunu iddia ettiği 5 yaşındaki çocuğu "Ben dudak seviyorum" sözleriyle zorla öptürüp videosunu yayınladı.

Ahlaki değerlerin her geçen gün ayaklar altına alındığı TikTok'ta son olarak Duygu Özgül Kalebayır isimli bir TikTok kullanıcısının yaptıkları büyük tepki topladı. 

Dronlara özel hava otobanları! Bakan Uraloğlu detayları açıkladı Dronlara özel hava otobanları! Bakan Uraloğlu detayları açıkladı Haberi Görüntüle

"BEN DUDAK SEVİYORUM"

Kalebayır, kuzeni olduğunu iddia ettiği 5 yaşındaki çocuğu "Ben dudak seviyorum" sözleriyle zorla öptürüp videosunu yayınladı. Kısa sürede büyük tepki toplayan görüntüler için birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu resmen istismar" diyerek bakanlığın harekete geçmesini istedi. Tepki istismarcı kadın "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" sözleriyle kendini savundu.

Türkiye en iyi grup 3.'sü olur mu? Türkiye Çekya'ya yenilirse gruptan çıkar mı? Türkiye en iyi grup 3.'sü olur mu? Türkiye Çekya'ya yenilirse... Haberi Görüntüle

AKILLARA ZARAR SAVUNMA 

Duygu Özgül Kalebayır, tepkilerin ardından şu açıklamaya imza attı:

"Arkadaşlar (istismar) adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı hatta sayfada başka videolarında olduğunu belirtmek isterim. Bu şekilde istismar adı altında paylaşıp reklam yapan kendi kafasına göre yazı yazan ve etkileşim yaratmaya çalışan insanlara gerçekten üzülüyorum. Sayfaya yazılan yazı üzerinden şikayetimizi yapacağımızı ve görüntümü paylaştığı için de gerekli işlem yapılacaktır."

İsmail Küçükkaya'nın acı günü: Annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti İsmail Küçükkaya'nın acı günü: Annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

İSTİSMAR GİZLİ YAPILIRMIŞ 

Kuzenim ve biz birbirimizi öpüp koklayarak seviyoruz . Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor. Anasının babasının ve herkesin yanında bunu bana yapıyor ve etkileşim için istismar yazılıyor sırf beğeni toplamak ve linçten videonuz izlensin diye. Vallahi acıyorum ya istediğiniz kadar paylaşın. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır. Ben kuzenimi istismar etmiş olsam çocuğun ailesinin yanında çocuğun beni öptüğü videoları çekim yapmam ve yüklemem bunu sosyal medyaya. Allah yardım etsin size. Siz kendi kendinize etkileşime devam benim zamanım yok sizin gibi boş insan olmadığım için açıklamalarımı yaptım işinize bakın."

2024 Kredi kartı şifresiz (temassız) alışveriş limiti kaç TL? Kaç paralık alışverişte şifre isteniyor? 2024 Kredi kartı şifresiz (temassız) alışveriş limiti kaç TL? Kaç... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı TikTok kullanıcısının gözaltına alındığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir.

Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Amely Maria kimdir? Batshuayi'nin karısı kim? Amely Maria kimdir? Batshuayi'nin karısı kim? Haberi Görüntüle

ÇOCUĞUN AİLESİNİN DE İFADESİNE BAŞVURULACAK 

Görüntülerdeki çocuğun Duygu Özgül'ün dayısının 5 yaşındaki oğlu Ö.H.N. olduğu tespit edildi. Küçük çocuk ve ailesi Duygu Özgül'ün memleketi olan Sivas'ta yaşadıkları anlaşıldı. Nevşehir'deki soruşturma kapsamında çocuk ve ailesinin de ifadelerine başvurulacağı belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading