Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü?

Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü?

Coca Cola şirketinde üst düzey görevde bulunan Çetin Özataç, Muğla Bodrum'da denizde yüzerken fenalaşarak yaşamını yitirdi. Bu ölüm tüm iş dünyasını sarsarken arama motorlarından Çetin Özataç kimdir, Çetin Özataç neden hayatını kaybetti sorularının  yanıtı araştırılmaya başlandı.   

Gündem

12.07.2024, 16:01

Bugüne kadar birçok şirkette önemli görevlerde bulunduktan sonra son olarak Coca Cola şirketinde Araştırma ve Geliştirme Sistemleri Direktörü olarak çalışan Çetin Özataç, Muğla Bodrum'da denizde fenalaşarak hayatını kaybetti. 

Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç hisse düşer? Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç... Haberi Görüntüle

ÇETİN ÖZATAÇ KİMDİR?

Çetin Özataç, 64 yaşında hayatını kaybetti. Coca-Cola İçecek Araştırma ve Geliştirme Sistemleri Geliştirme Direktörü olarak görev yapıyordu. Ankara'da ikamet eden Özataç, iş dünyasının da oldukça tanınan bir isimdir. Memleketi Ankara olan Özataç, Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlamıştı.

Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Kredi kartında taksit kaldırıldı mı? Haberi Görüntüle

ÇETİN ÖZATAÇ NEDEN ÖLDÜ?

Ankara’dan ailesi ile birlikte Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’ne tatilini geçirmek üzere gelen 64 yaşındaki Çetin Özataç onlarca kişinin bulunduğu plajda denize girdi. Sahilden yaklaşık 50 metre açıldıktan sonra bir anda hareketsiz kaldığı belirtilen Özataç, ailesi ve vatandaşların yardımı ile kıyıya getirildi. Ünlü iş insanı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading