Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Cumartesi başlıyor! Sürücüler dikkat bu yollar 90 gün trafiğe kapatılacak!

Cumartesi başlıyor! Sürücüler dikkat bu yollar 90 gün trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Küçükçekmece ve Yenibosna arasındaki metrobüs yolunda yapacağı ve 90 gün sürecek "Beyaz Yol" çalışması nedeniyle D-100 kara yolundaki şerit sayısı düşürülecek. 

Gündem

05.07.2024, 10:03

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre, metrobüs yolunda asfalt yerine uygulanan beton yolda üçüncü etap çalışmaları cumartesi günü başlayacak. 

Deniz Akkaya tutuklanacak mı, hapis cezası alacak mı? Deniz Akkaya tutuklanacak mı, hapis cezası alacak mı? Haberi Görüntüle

KÜÇÜKÇEKMECE VE YENİ BOSNA ARASINDAKİ METROBÜS DURAKLARI YAPILACAK

Daha önce Yenibosna-Cevizlibağ ile Beykent-İBB Sosyal Tesisleri arasındaki bölümler ile Cevizlibağ-Mecidiyeköy arasındaki metrobüs güzergahındaki 9 durağı kapsayan "Beyaz Yol" uygulaması tamamlanırken şimdi de Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs durakları ve arasındaki yollar yapılacak. 

Öğretmen maaşına yüzde 19 zam mı yapıldı? Uzman öğretmen maaşı ne kadar oldu? Öğretmen maaşına yüzde 19 zam mı yapıldı? Uzman öğretmen maaşı... Haberi Görüntüle

BEYAZ YOL ÇALIŞMASI 

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında eskiyen asfaltlar sökülecek. Özel reçeteli beton kaplama "Beyaz Yol" ile her yıl asfaltlama çalışması yapılan yolda 20 yıl boyunca bozulma ve deformasyon olmaması ve konforlu yolculuk yapılması hedefleniyor.

Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Haberi Görüntüle

CUMARTESİ BAŞLIYOR

Küçükçekmece ve Yenibosna arasındaki gidiş-geliş 17 bin 560 metre uzunluğundaki yolun yenileneceği çalışma 6 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. 5 durağı kapsayacak şekilde gidiş-dönüş olarak yapılacak ve 90 gün sürecek çalışma sırasında, belirtilen güzergahta D-100 karayolu 2 şeride düşürülecek.

Metrobüs seferlerinde aksama yaşanmayacak çalışmada, yol yapımı Yenibosna-Sefaköy durakları arasında D-100 kara yolu Beylikdüzü yönünde başlayacak.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading