Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gündem

28.06.2024, 20:13

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularla tebrik ettiğini belirtti. Paylaşımında Kara Kuvvetlerinin mazisinin şanla, şerefle ve nice büyük zaferle dolu olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı şöyle: "Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Mazisi şanla, şerefle, nice büyük zaferle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Haberi Görüntüle

METE HAN TARAFINDAN KURULDU

Kara Kuvvetlerinin kuruluş tarihi Mete Han'a kadar dayanıyor. Milattan önce 209'da Hun Hakanı Mete Han tarafından onluk sisteme göre tanzim edilen askeri düzen günümüze kadar gelmiş durumda. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading