Yandex Metrica
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu: MHP ile omuz omuza yürüyoruz

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu geldi. ''Muhalefetle yumuşama olur ama itifak olmaz'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol arkadaşımız MHP ile omuz omuza yürüyoruz.Gerek Sayın Bahçeli gerekse şahsım saldırıların arkasındaki aklı gayet net şekilde görüyoruz. Bunların meselesi Türkiye'nin güvencesi Cumhur İttifakı'dır. Bu tuzağa düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca "Gazze’yi yakıp yıkan İsrail’in şimdi de gözünü Lübnan’a diktiği anlaşılıyor. Batılı güçlerin perde arkasında İsrail’i desteklediklerini görüyoruz. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Türkiye, kardeş Lübnan halkının ve devletinin yanındadır. Bölgedeki diğer ülkeleri de Lübnan’la dayanışma içinde olmaya davet ediyorum." dedi. 

Gündem

26.06.2024, 17:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu geldi.

''Muhalefetle yumuşama olur ama itifak olmaz'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol arkadaşımız MHP ile omuz omuza yürüyoruz.Gerek Sayın Bahçeli gerekse şahsım saldırıların arkasındaki aklı gayet net şekilde görüyoruz. Bunların meselesi Türkiye'nin güvencesi Cumhur İttifakı'dır. Bu tuzağa düşmeyeceğiz" dedi.  

Erdoğan ayrıca "Gazze’yi yakıp yıkan İsrail’in şimdi de gözünü Lübnan’a diktiği anlaşılıyor. Batılı güçlerin perde arkasında İsrail’i desteklediklerini görüyoruz. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Türkiye, kardeş Lübnan halkının ve devletinin yanındadır. Bölgedeki diğer ülkeleri de Lübnan’la dayanışma içinde olmaya davet ediyorum." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Uzman çavuş trafikte dehşet saçtı: Önce eşini katletti sonra polisle çatıştı! Uzman çavuş trafikte dehşet saçtı: Önce eşini katletti sonra polisle... Haberi Görüntüle

''KATİLLERİN KARŞISINDA DİMDİK DURACAĞIZ''

"İsrail bu bayramda da kan dökmeye devam etti. İsrail'in barbarlığının kurbanı olan 38 bini aşkın Filistinli şehidimizi rahmetle anıyorum. Ecdadımız tarih boyunca Filistin'e nasıl sahip çıktıysa kuruluşundan itibaren Türkiye Cumhuriyeti nasıl Filistin'e sahip çıktıysa biz de aynı ruh ve cesaretle sahip çıkıyoruz ve çıkacağız. Birileri Türkiye'de farklı siyasi kariyerlerinin icazet kapısı gördükleri Avrupa'da farklı konuşabilir ama biz içeride ve dışarıda hakkı konuşacak masumların yanında katillerin dimdik karşısında duracağız. Kimse bizden küresel siyonist şebekesinin baskısına boyun eğmemizi zalimler karşısında düğme iliklememizi beklemesin. İsrail'in şımarıklığına verilecek en etkili cevabın Filistin Devleti'nin tanınması olduğunu vurguladık. 

O ilimizdeki 3 bölgeye girişler 7 gün boyunca yasaklandı! O ilimizdeki 3 bölgeye girişler 7 gün boyunca yasaklandı! Haberi Görüntüle

"İSRAİL GÖZÜNÜ LÜBNAN'A DİKTİ"

Gazze’yi yakıp yıkan İsrail’in şimdi de gözünü Lübnan’a diktiği anlaşılıyor. Batılı güçlerin perde arkasında İsrail’i desteklediklerini görüyoruz. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Netanyahu’nun savaşı bölgeye yayma planları büyük bir felakete yol açacaktır. Bu kanlı planlara önce İslam alemi ve Orta Doğu ülkeleri tepki göstermelidir. Türkiye, kardeş Lübnan halkının ve devletinin yanındadır. Bölgedeki diğer ülkeleri de Lübnan’la dayanışma içinde olmaya davet ediyorum.

Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Haberi Görüntüle

"YATIRIM DÜŞMANLIĞI YAPAN ÇAPSIZLARA KULAK ASMAYACAĞIZ"

'Millet yol mu yiyecek?' diyen yatırım düşmanlığı yapan çapsızlara kulak asmayacağız. Kazaların önünü maalesef tamamen kesemiyoruz. Kurban Bayramı'nda meydana gelen 7 bin 216 kazada 72 insanımız hayatını kaybederken 13 bin 474 kişi de yaralandı.

88 yaşında direksiyon başına geçti: 15 yaşındaki genci hayattan kopardı 88 yaşında direksiyon başına geçti: 15 yaşındaki genci hayattan kopardı Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR-MARDİN ARASINDAKİ ANIZ YANGINI 

Diyarbakır Mardin arasında çıkan anız yangını hepimizin yüreğini yakmıştır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet diliyorum. Devletimizin ilgili tüm kurumları yangına müdahale noktasında gereken neyse yapılmıştr. Yangının çıkış nedenleri ortaya konacaktır. Bir felaket üzerinde tepinenleri Allah'a havale ediyoruz. Bir avuç kefen hırsızı selden kütük kapma yarışına giriyor. Bunun adı siyasi nebbaşlıktır.

Suudi Arabistan'dan Diyanet İşleri Başkanlığı'na ödül: 'En Disiplinli Hac Organizasyonu' Suudi Arabistan'dan Diyanet İşleri Başkanlığı'na ödül: 'En Disiplinli Hac Organizasyonu' Haberi Görüntüle

''MİLLİLERİMİZ TARİHİ ZAFERE İMZA ATACAK''

Portekiz maçı sonrası bu zihniyet mensup kansızların milletin sinir uçlarıyla oynama girişimleri asla masum değildir. Milletimizin birliğini bozamayacaklar. AK Parti olarak Kandil'in ayak takımına meydanı bırakmadık bırakmayacağız. Millilerimizin bu akşam inşallah tarihi bir zafere imza atacaklarına inanıyorum. Aslanlarımıza Çekya maçında başarılar diliyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin diyorum. İnşallah bu akşam 85 milyon tek yürek olarak dualarımızla A Milli Futbol Takımımızın yanında olacağız.

Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu kabul etti Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu... Haberi Görüntüle

"İKTİDAR PARTİSİ İLE ANA MUHALEFET PARTİSİ ARASINDA SİYASİ İTTİFAK OLMAZ"

AK Parti asla ve asla gerilim siyaseti gütmedi. Eserlerimizde hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Biz hizmet üretirken vatandaşımızın kökenine yaşam tarzına bakmadık. Bizim siyasetimiz insan odaklı siyasettir. Gerilim siyasetiyle ayrıştırmayal değil bütünleştirmeye milletimizden ilgi gördük. Bizim siyasette yumuşama normalleşme çabamız aslında muhalefeti normalliştirme çabasıdır. Sıkılı yumruklu açacak olan muhalefttir hançerleri kınına koyacak olan muhalefettir, dilini düzeltecek olan muhalefettir. Yumuşaması, normallaşmesi gereken muhalefettir. İktidar partisi ile ana muhalefet partisi arasında siyasi ittifak olmaz. Uzlaşma, yumuşama olur ama ittifak olmaz. Biz de zaten böyle bir çaba içerisinde değiliz. Biz ülkemizin çıkarları için yapıcı davranmaya çalışırken CHP Genel Başkanı’nın siyaseti nasıl gerilime sürüklemeye çalıştığını milletimiz yakından izliyor.

Bayram tatilinin acı bilançosu! İlk 6 günde bakın kaç can kaybı var Bayram tatilinin acı bilançosu! İlk 6 günde bakın kaç can... Haberi Görüntüle

''CHP GERİLİM SİYASETİNİ ARTIK BIRAKSIN''

İadei-ziyaretimizin üzerinden 2 gün bile geçmeden yapılan çiğlikleri herkes takipe diyor. Karşımızdakilerin ciddi bir hazım problemi yaşadıkları anlaşılıyor. Biz 22 yıldır kimi zaman yalnız kimi zaman samimi dostlarımızla bu yolu yürüyoruz. Bu 22 yıl boyunca CHP'den hoşgörü nezaket görmedik bundan dolayı hiçbir şey kaybetmedik. Bugün de siyasi bir kazanç peşinde değiliz. CHP gerilim siyasetini artık bıraksın istiyoruz. Diyaloğa şans tanıma arzumuz Cumhur İttifakı'na yönelik hadsizlikleri kabulleneceğimiz anlamına gelmez.

Manevranın sonu kötü bitti: Otomobil denize uçtu Manevranın sonu kötü bitti: Otomobil denize uçtu Haberi Görüntüle

''EDEPLİ OLMAMIZ EDEPSİZLİĞE GÖZ YUMACAĞIMIZ ANLAMINA ASLA GELMEZ''

Edepli olmamız edepsizliği göz yumacağımız anlamına asla gelmez. Yumuşak başlıyız ama boynu çekilecek uysal koyun da değiliz. Suç ortağı arayanlar kendilerini fazla yormasın nereden geldiğini ve nereye gittiğini açıklamayamadıkları para kulelerine baksınlar. Sözde kent uzlaşısında kimlerle yol yürüdüklerini sorgulasınlar. Muhalefetten yapıcı davranmalarını bekliyoruz. Diyalog süreci parti içi iktidar kavgasına kurban edilmemelidir. Biz rahatız. Eleştiri sınırlarını aşan yakışıksız ifadeleri sineye çekmeyiz.

DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi: 4 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi: 4 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

''SUÇ ORTAĞI ARAYANLAR PARA KULESİNE BAKSIN''

Birilerinin ortaklık arayışı AK Parti'nin 22 yıllık hizmet mirasından pay kapmaksa kimseyi başarı hikayemize ortak etmeyiz. Suç ortağı arayanlar kendilerini fazla yormasın nereden geldiğini ve nereye gittiğini açıklamayamadıkları para kulelerine baksınlar. Sözde kent uzlaşısında kimlerle yol yürüdüklerini sorgulasınlar. Muhalefetten yapıcı davranmalarını bekliyoruz. Diyalog süreci parti içi iktidar kavgasına kurban edilmemelidir. Biz rahatız. 

Eylem Tok ve katil oğlu için hesap vakti! Timur Cihantimur’un cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı Eylem Tok ve katil oğlu için hesap vakti! Timur Cihantimur’un... Haberi Görüntüle

"MHP İLE OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ"

Cumhur İttifakı Türkiye'nin bekasının teminatı olmuştur. Yol arkadarşımız MHP ile omuz omuza yürüyoruz. Cumhur İttifakı her ne kadar farklı siyasi partilerin bir araya gelmesinden teşekkül etmiş olsa bile Türkiye adına birdir tek yürektir tek ruh tek vücuttur. Cumhur İttifakı'nın herhangi bir üyesine yapılan saldırı ittifakın birliğine yapılmıştır. Bu saldırılara eyvallah demeyiz. Oynanan oyunun farkındayız. İtibar suikastleriyle bitleri kanlanan FETÖ'nün tetikçi kalemleriyle nereye varılmak istendiğini çok iyi biliyoruz.  

Emine Erdoğan: Yerel ürünlerimizi markalaştırarak ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz Emine Erdoğan: Yerel ürünlerimizi markalaştırarak ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz Haberi Görüntüle

''BU TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ''

Cumhur İttifakı’nın herhangi bir üyesine yapılan saldırı, doğrudan Cumhur İttifakı’nın birliğine, bütünlüğüne yapılmıştır. Bu saldırılara geçit vermeyiz. 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır, birdir, bütündür ve sarsılmadan ayakta kalacaktır. Gerek Sayın Devlet Bahçeli gerekse şahsım; yapılan saldırıları, fitne çabalarını, saldırıların arkasındaki aklı net biçimde görüyoruz. Bunların meselesi MHP'den ziyade Türkiye'nin güvencesi olan Cumhur İttifakı'dır. Bu tuzağa düşmeyeceğiz. Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır, birdir bütündür sarsılmadan ayakta kalacaktır.

Taksiciler ve yolcular için düğmeye basıldı! 'Panik butonu' projesi ile güvenli yolculuk başlıyor! Taksiciler ve yolcular için düğmeye basıldı! 'Panik butonu' projesi ile... Haberi Görüntüle

''ENFLASYONUN ATEŞİNİN DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ''

Önceki gün MYK toplantısında bazı illerimizde nöbet değişimine gittik. Kendi takvimimiz ve harekat planımız çerçevesinde başka tasarruflarda da bulunacağız. Hayat pahalılığı sorununu kalıcı refah artışını sağlayarak çözeceğiz. Önümüzdeki aylardan itibaren enflasyonun ateşinin düştüğünü göreceğiz.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading