Yandex Metrica

Diyarbakır ve Mardin'deki yangından acı haber: Ölü sayısı yükseldi!

Diyarbakır ve Mardin'deki yangından acı haber: Ölü sayısı yükseldi!

Mardin-Diyarbakır arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 11'den 14'e yükseldi. 

Gündem

22.06.2024, 17:20

Diyarbakır ve Mardin arasındaki arazide önceki gün çıkan anız yangınında  11 kişi hayatını kaybetti, 78 kişi yaralanmıştı. Gelen son dakika bilgisine göre; ağır yaralı olan iki kişi daha hayatını kaybetti. 

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Köksalan Mahallesi'nde dün saat 22.15'te anız ile örtü yangını olarak başlayan ve rüzgarın şiddetiyle Yazçiçeği, Bağrık ve Ağaçsever mahallelerine yayılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YÜKSELDİ

Yangın Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler mahalleleri istikametine doğru ilerlemiş, alevler ekiplerin ve vatandaşların yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınmıştı. İlk etapta 6 kişinin can verdiği yangında, vefat sayısı 14'e yükseldi. 70'den fazla yaralının ise hastanede tedavisi devam ediyor. 

Hem Avrupa'yı hem de içimizdeki düşmanları kudurttu! Dünyada gündem Merih'in bozkurt selamı Hem Avrupa'yı hem de içimizdeki düşmanları kudurttu! Dünyada gündem Merih'in... Haberi Görüntüle

BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Yangınla ilgili açıklamada bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading