Yandex Metrica
SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova'da çifte ölüm! Fatma Nur Bezen ve Muhammet Uzun'dan acı haber!

Hakkari Yüksekova'da çifte ölüm! Fatma Nur Bezen ve Muhammet Uzun'dan acı haber!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir evde 2 gencin cansız bedeni bulundu. Bina görevlisi tarafından bulunan cansız bedenlerin Fatma Nur Bezen ile Muhammet Uzun'a ait olduğu öğrenildi. Muhammet Uzun'un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu ve kız arkadaşını görmek için Yüksekova'ya geldiği iddia edildi.

Gündem

24.06.2024, 15:54

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan olay sosyal medyada geniş yer buldu. Hakkari Yüksekova'da bir binanın 4. katındaki dairenin kapısının açık olduğunu fark eden temizlik görevlisi içeride 2 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Dairede Fatma Nur Bezen ile Muhammet Uzun'un silahla vurulmuş halde cansız bedenleri bulundu.

Sosyal medyada yer alan haberlere göre Muhammet Uzun'un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu ve 1 gün önce kız arkadaşı olduğu belirtilen Bezen’i ziyaret etmek için ilçeye geldiği belirtildi.

Deprem çok kısa sürede kapımızı çalacak: Naci Görür'den korkutan paylaşım Deprem çok kısa sürede kapımızı çalacak: Naci Görür'den korkutan paylaşım Haberi Görüntüle

HAKKARİ YÜKSEKOVA'DA ÇİFTE ÖLÜM

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir dairede 2 kişinin silahla vurulmuş halde cansız bedeni bulundu. Ekipler olayı aydınlatmak için geniş çaplı soruşturmaya başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading