Yandex Metrica
SON DAKİKA

Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı mı?

Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı mı?

(Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı mı? İstanbulluların sıkça kullandığı güzergahlardan biri olan Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikametinin araç geçişlerine kapatılacağı açıklandı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılmanın nedeni olarak eskiyen asfaltın değiştirilmesi olarak açıklandı. Peki Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? 

Gündem

01.07.2024, 12:40

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen açıklamaya göre Haliç Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışması yapılacağı belirtildi. 

Provokasyona alet olan gençleri uyaran Türk polisi gönülleri fethetti: Milliyetçiliğin ağası da paşası da benim Provokasyona alet olan gençleri uyaran Türk polisi gönülleri fethetti: Milliyetçiliğin... Haberi Görüntüle

HALİÇ KÖPRÜSÜ (KADIKÖY YÖNÜ) KAPALI MI?

Haliç Köprüsü'nde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından asfalt yenileme çalışmaları yapılacağı açıklandı. Çalışmaların 3 Temmuz'da saat 23.00'ten itibaren başlaması bekleniyor. Haliç'teki orta köprünün Kadıköy istikametinin bu çalışmalar kapsamında trafiğe kapatılması bekleniyor. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek.

2024 Temmuz zamlı engelli evde bakım yardımı | Evde bakım maaşı ne kadar? 2024 Temmuz zamlı engelli evde bakım yardımı | Evde bakım... Haberi Görüntüle

HALİÇ KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

Eskiyen ve yer yer sürüş konforunu etkileyen yoldaki asfaltın değiştirilmesi nedeniyle D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. 3 Temmuz'da saat 23.00'den itibaren başlayacak çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading