Yandex Metrica
SON DAKİKA

Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu?

Hayrettin Karaoğuz nereli? Kastamonulu mu?

Sosyal meyda paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hayrettin'in nereli olduğu vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Bir videosunda Kastamanı Taşköprü'de dünyaya geldiğinden bahseden Hayrettin Karaoğuz nereli? Hayrettin gerçekte Kastamonulu mu?

Gündem

26.06.2024, 14:38

Türkiye'nin en meşhur kişileri arasında yer alan, kamera şakaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hayrettin geçtiğimiz yıllarda Survivor yarışmasına da katılmıştı. ABD'de yaşam ve Türk kültürüne dair videolar çeken Hayrettin Karaoğuz bir videosunda Kastamonu'da dünyaya geldiğinden bahsetti. 

Diyarbakır’da facianın eşiğinden dönüldü! Akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar Diyarbakır’da facianın eşiğinden dönüldü! Akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar Haberi Görüntüle

HAYRETTİN KARAOĞUZ NERELİ, KASTAMONULU MU?

Hayrettin Onur Karaoğuz 26 Ağustos 1984 yılında dünyaya geldi. Sunuculuk ve oyunculuk yapan Hayrettin sosyal medya paylaşımlarına da devam ediyor. Instagram'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan Hayrettin'in İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonludur. 

İlk okul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra  Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nden mezun oldu. Ardından 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü kazanarak eğitim hayatını sürdürdü.

Televizyon dünyasına adım attı ve pek çok skeci yayınlandı.

TalkShow sunuculuğu da yapan Hayrettin 2009 yılında Harbi Tivi'de skeçlerde yer aldı.

Adını duyuran Hayrettin daha sonra 2011 yılında Hayrettin adlı porgramın sunuculuğunu yaptı.

Hayrettin son olarak 2023'te "Tozkoparan İskender: Gölge" filminde Haluk karakterini canlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading