Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kavurucu sıcaklara mola: 15 ile 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Sağanak bekleniyor

Kavurucu sıcaklara mola: 15 ile 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 ili "turuncu", 10 ili de "sarı" kodla uyardı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 15 kentte gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, vatandaşları sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Gündem

26.07.2024, 11:08

Yurdu etkisi altına alan ve insanları bunaltan sıcaklara kısa bir mola veriliyor. Yaz yağmurları biraz serinlik verecek. 

Ülkenin kuzey kesimlerinde aşırı yağış nedeniyle sel ve taşkın riski söz konusu. Hissedilen sıcaklık kuzeyde 5 ile 8 derece düşecek.

Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç hisse düşer? Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA NASIL?

Mega kent İstanbul'da bugün yağmur aralıklı devam edecek. Yapılan tahminlere göre; Anadolu Yakası'nda havanın daha kapalı olması bekleniyor.

Hafta sonu ise İstanbul'da sıcaklıkların mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

Karayel serin estiğinden sıcaklık 24-26 dereceye düşüyor. Başkent Ankara'da da kuvvetli sağanaklar devam edecek. 

UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne olur? UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne... Haberi Görüntüle

YETKİLİLER UYARDI: SEL BASKINLARINA DİKKAT!

Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 15 kentte gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Bakan Kurum Eğirdir Gölü için 9 maddelik eylem planını tek tek açıkladı! Bakan Kurum Eğirdir Gölü için 9 maddelik eylem planını tek... Haberi Görüntüle

15 İL İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün için 5 ile turuncu, 10 ile ise sarı kodlu kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. 

Sarı kodla uyarılan iller: Adana, Ankara, Bolu, Çankırı, Mersin, İstanbul, 

Turuncu kodla uyarılan iller: Kocaeli, Sakarya, Kırıkkale ve Karabük için sarı kodlu, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Bartın ve Düzce iilleri için ise turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading