Yandex Metrica
SON DAKİKA

Mesele sadece Gazze değil! İsrail askerinin kolundaki peçe iyi bakın: 'Sözde' büyük İsrail haritasının içinde Türkiye'de yer alıyor!

Mesele sadece Gazze değil! İsrail askerinin kolundaki peçe iyi bakın: 'Sözde' büyük İsrail haritasının içinde Türkiye'de yer alıyor!

İsrail askerinin kolundaki harita, meselenin sadece Gazze olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.  Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan, Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün ve Filistin'i kapsayan 'Sözde' büyük İsrail haritası büyük tepki topladı.  

Gündem

18.06.2024, 11:57

7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 37 bin 266 masum Filistinli hayatını kaybetti, 85 bin 102 kişi ise yaralandı.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, işgalci ordu mensubunun kolunda bulunan peç büyük tepki topladı.

İşgalci askerin kolundaki peçte yer alan 'Sözde' büyük İsrail haritası, Türk topraklarını da kapsıyor. Geçtiğimiz haftalarda Netanyahu'nun oğlunun paylaştığı harita, şimdi sosyal medyada çıkan bu fotoğrafla meselenin sadece Gazze olmadığını tekrardan gözler önüne serdi.

AK Parti'de değişim başladı: 7 il başkanı değişti AK Parti'de değişim başladı: 7 il başkanı değişti Haberi Görüntüle

HEDEFLERİNDE TÜRKİYE VAR!

İşgalci ordu mensubu bir askerin kolundaki peçte 'Sözde' büyük İsrail haritası yer alıyor. Bu harita, Türkiye dahil olmak üzere, Mısır, Suudi Arabistan, Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün ve Filistin'i kapsayan bir haritadan oluşmakta.

İsrail'in gerçek hedefinin sadece Gazze olmadığı, kendi harita sınırlarını genişletmek istediğini bu peç adeta 'Kanıtlar' nitelikte.

Bakan Fidan, Brezilyalı mevkidaşıyla basın toplantısında konuştu: 'Fundamentalist Netanyahu hükümeti sistematik katliamını sürdürüyor' Bakan Fidan, Brezilyalı mevkidaşıyla basın toplantısında konuştu: 'Fundamentalist Netanyahu hükümeti... Haberi Görüntüle

SIRADAKİ HEDEF: TÜRK TOPRAKLARI!

Instagram hesabı üzerinden 'Büyük İsrail' hedefine uygun olarak Irak, Suriye ve İran topraklarının bir kısmını da içeren '4 parçalı Kürdistan' haritasını paylaşan Yair, İsrail'in bir sonraki hedefinin Türk toprakları olduğunu duyurarak Türkiye'yi Kürtlere soykırım yapmakla suçladı.

Yair Netanyahu’nun paylaşımındaki hadsiz açıklamalar ise şöyle:

“Tüm gözler Kürdistan’da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun! Kürdistan’ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye’nin işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!”

Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş yapıyor? Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KARAGÜL UYARMIŞTI...

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımlarda İsrail'in Türkiye için güvenlik problemi olduğuna defalarca kez vurgu yapılmıştı.

Habere Tepki Ver

4

1

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading