Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

MSB görüntüleri paylaştı: İşte 10 PKK'lının havaya uçtuğu o anlar

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Gündem

29.06.2024, 15:59

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinin yanı sıra Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi sosyal medya hesabı üzerinden operasyonun görüntüleri paylaşıldı.

3 Temmuz'da başlıyor: Haliç köprüsü trafiğe kapatılıyor! 3 Temmuz'da başlıyor: Haliç köprüsü trafiğe kapatılıyor! Haberi Görüntüle

10 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Yapılan açıklamada ''Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.'' denildi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading