Yandex Metrica
SON DAKİKA

Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber şok dosyayı açıklıyor

Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber şok dosyayı açıklıyor

TRHaber uzun süre gündemde kalacak şok dosyayı açıklıyor. 3 yaşındaki kızına tacizde bulunan Uğur Y., çocuğunun ve eski karısının tüm anlatımlarına rağmen adliye kapısından iki kez döndü. Babasının kendisiyle 'popiş, acılı parmak ve solucan oyunu oynadığını' söyleyen küçük kız, aksi yönde bir karar çıkmazsa mahkeme yoluyla kendini yine Uğur Y.'nin yanında bulacak. Çocuğunun tacize uğradığını söyleyen acılı anne Ayşe Y. ise feryat ediyor: "Sadece ifadesini alıp dosyayı kapattılar."

Gündem

19.07.2024, 11:52

3 yaşındaki çocuğun öz babası tarafından taciz edildiği iddiasına dair şok dosyayı TRHaber açıklıyor. 

Soruşturma evrakındaki bilgilere göre Uğur Y., Ayşe Y.'den boşandıktan sonra 3 yaşındaki kızıyla periyodik olarak görüşmesine rağmen onu evinde yatılı ağırlamak için icra kararı çıkarttı.

Kararın ardından, kızı N'yi annesinden alan Uğur Y., onu evine götürdükten sonra gece kızıyla birlikte kaldı. 

Ertesi gün yeniden annesine kavuşan minik kız, babasıyla yaşadıklarından pek de mutlu değildi. Ancak neyle karşılaştığına dair bir ipucu da vermiyordu.

Bir süre sonra N'nin, babasıyla ikinci kez birlikte kalacağı gün gelip çattı. Küçük kız, annesine "Babama gitmek istemiyorum. O iyi baba değil, kötü baba. Kurda benziyor" diyordu.

Kızının söylediklerine ilk başta bir anlam veremeyen Ayşe Y., mahkeme kararını uygulamak için N'yi babasıyla bir gece kalmaya ikna etmeye çalıştı ve kızını bir kez daha Uğur Y.'ye gönderdi.

Bir gün sonra kızını teslim alan anne, çocuğundaki garipliği fark etti.

N'nin cinsel organında yoğun kızarıklık vardı. Anne, bunun nedenini sorduğunda kızının şok cevabıyla karşılaştı: "Babam parmakla acıtma oyunu oynadı. Babam parmağıyla ön popişimi acıttı."

Duyduklarına inanamayan Ayşe Y. soluğu avukatıyla birlikte Bursa Adliyesi'nde aldı. 

25 Nisan 2023 günü yapılan başvuru sonrası savcılık, minik kızı Çocuk İzlem Merkezi'ne (ÇİM) yönlendirdi. Burada görevlendirilen bir erkek pedagog, N'ye bazı sorular sordu. Ancak küçük kız, annesine anlattıklarını ÇİM görevlisine anlatmaya çekindi ve muayeneye geçildi. 

Doktorlar cinsel birleşme yaşandığına ilişkin bir bulguya rastlamadı. Annesi, kızının anlatımlarını gösteren ses kaydı da sunmasına rağmen, bunları destekleyecek bir delil olmadığı gerekçesiyle savcılık, 'kovuşturmaya yer olmadığına' karar verdi. 

Erzurum Havalimanı'nda bomba alarmı! Bomba ihbarı sonrası acil iniş yaptı: Güvenlik protokolü uygulanıyor Erzurum Havalimanı'nda bomba alarmı! Bomba ihbarı sonrası acil iniş yaptı:... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK KIZ, KADIN PEDAGOGA HER ŞEYİ ANLATTI

2020 yılında kocasıyla çekişmeli olarak boşanan Ayşe Y. yaşananların ardından, mahkeme hükmü de olsa artık kızını babasına yollamamaya karar verdi. Bu doğrultuda geçici bir önlem olarak mahkemeden '6 ay uzaklaştırma' kararı çıkartmayı başardı. 

Ancak Uğur Y. kızını icra yoluyla yatılı olarak almak için girişimlerini sürdürdü. Çaresiz kalan anne, 24 Ekim 2023 tarihinde Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına bir kez daha başvurdu. 

Annesinin sunduğu ses kaydında minik kız bu kez "Babam parmağıyla beni acıttı, popişime dokundu, popişimin kızardığını fark etmediler" diyordu. 

Savcılık iddialar üzerine minik N'yi yine Çocuk İzlem Merkezi'ne (ÇİM) yönlendirdi. Küçük kız, 20 Aralık 2023 tarihinde bu kez kadın bir pedagoga verdiği ifadede, yaşadıklarını detaylı olarak anlattı:

"Babam popişimi acıtıyor. Babamın popişinde solucanı var, solucanı yüzüme sürdü, ön popişimi iki kez mıncıkladı. Bu yüzden babamı sevmiyorum. Bunların ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Bu sırada evde babaannem de vardı. Babaannem babamın yaptıklarını gördü. O da onun annesi. Babam bana solucanını gösterirken babaannem gördü."

Tacize uğradığını belirten küçük kızın anneannesi Fadime P. ise torunu N'nin kendisine şunları söylemekte olduğunu belirtiyordu:

"Uğur'un solucanı vardı, kocaman oluyordu, Uğur'un popişini gördüm. Popişinde solucanıyla sinek vardı. Sineğe dokundum, çok iğrençti. Solucanını popişime, boynuma, koltuk altıma sürdü."

Seher Dilovan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? Seher Dilovan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? Haberi Görüntüle

'İDRARINI KAÇIRMIYOR' DEYİP BABAYI AKLADILAR

Bu anlatımların ardından savcılık, şüpheli baba Uğur Y.'nin ifadesine başvurdu.

Karabük'te anne ve babasıyla yaşayan inşaat mühendisi Uğur Y., kızını alarak eve götürdüğünü, hep birlikte mutlu vakit geçirdiklerini, müşterek kızlarının görüşü hususunda eski eşi ile aralarında anlaşmazlık bulunduğunu, bu sebeple eski eşinin kendisi hakkında asılsız iddialar ortaya attığını ileri sürerek, suçlamaları kabul etmedi. 

Küçük kızın ÇİM'deki beyanları sonrası pedagog tarafından hazırlanan Bilirkişi Raporu ise Uğur Y.'yi aklayan tuhaf ifadelerle doluydu. 

"N'nin cinsel istismara maruz kaldığını düşündürecek bir anlatımının olmadığı, çocuğun babasına karşı travmayı çağrıştıran tepkisel bir davranışının bulunmadığı, çocuğun idrar ya da kakasını altına kaçırmadığı" gibi gerekçeleri öne süren pedagog, küçük kızın tacize ilişkin tüm anlatımlarını boşa çıkardı. 

Savcılık ise küçük kızın ÇİM'de alınan ikinci beyanının 'yönlendirmeye açık ve manipülatif olma ihtimalinin bulunduğunu', 'vajinal muayenede hymen bölgesinde bir yırtık tespit edilmediği için iddiaların soyut kaldığını' gerekçe gösterip KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA karar verdi. 

Küçük kız "Babaannem de gördü" demesine rağmen savcılık, Uğur Y.'nin annesinin ifadesine başvurmadı. 

KAOS 2. sezon ne zaman çıkacak? Kaos dizisi 9. bölüm var mı? KAOS 2. sezon ne zaman çıkacak? Kaos dizisi 9. bölüm... Haberi Görüntüle

BİR ANNENİN FERYADI: 1,5 YILDIR MÜCADELE EDİYORUM

Acılı anne Ayşe Y., savcılığın kararı sonrası yaşadığı çaresizliği TRHaber'e anlattı. Eski kocasının soruşturma kapsamında ifadesi alınıp serbest bırakıldığını ve takipsizlik verilerek dosyanın kapatıldığını kaydeden Ayşe Y. gözyaşları içinde şunları söyledi:

"Dosya bir şekilde kapatıldı. İki şikayette de (Uğur Y.'nin) sadece ifadesine başvuruldu. Kendini aklamak için şimdi çocuğu yatılı olarak almaya devam etmek istiyor. 

Her hafta mahkeme açtı, onlarla da mücadele ettim. Ben bir anne olarak hukuki anlamda yapabileceğim her şeyi sonuna dek sürdürdüm. 1,5 senedir bunun mücadelesini veriyorum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum."

Habere Tepki Ver

2

4

1

1

2

0

0

2

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading