Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor?

Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor?

Avrupa Otoyolu Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü 10 gün boyunca belli saatler arasında trafiğe kapatılacak. Peki Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor?

Gündem

29.06.2024, 09:39

İstanbul'da her gün on binlerce aracın geçtiği Sağmalcılar Viyadüğü'nün depreme karaşı güçlendirme çalışmaları başlatılıyor. Viyadükteki yenileme çalışmaları kapsamında Avrupa Otoyolu Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönünün belli saatler arasında 10 gün boyunca trafiğe kapatılacağı açıklandı. Yolu sıkça kullanan vatandaşlar ise Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor? sorularına şimdiden yanıt aramaya başladı.

Ciğerlerimiz yanıyor: Çanakkale, Elazığ, Balıkesir ve Adana'da ekiplerin mücadelesi sürüyor Ciğerlerimiz yanıyor: Çanakkale, Elazığ, Balıkesir ve Adana'da ekiplerin mücadelesi sürüyor Haberi Görüntüle

SAĞMALCILAR VİYADÜĞÜ SAAT KAÇTA KAPALI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamada Sağmalcılar Viyadüğü'nün depreme karşı dayanıklı hale getirilmesi için bazı çalışmalar yapılacak. Köprüde yapılacak olan çalışmalar kapsamında Avrupa Otoyolu Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönünün 23.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapalı olacak.

Bakan rakam açıklayıp müjdeyi verdi: Yeni halk plajları geliyor Bakan rakam açıklayıp müjdeyi verdi: Yeni halk plajları geliyor Haberi Görüntüle

SAĞMALCILAR VİYADÜĞÜ KAÇ GÜN KAPALI?

Avrupa Otoyolu Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü 23.00-06.00 saatleri arasında 10 gün boyunca kapalı olacağı İBB tarafından bildirildi. Çalışmalar dün başladı ve yol 23.00 itibarıyla trafiğe kapatıldı.

Ekipler sürücüleri trafik levhaları ve yer işaretlerine uymaları için uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading