Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Sedef Güler cinayetinin şüphelisi suç makinesi çıktı! İfadesi kan dondurdu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükçekmece’de denizde halıya sarılmış halde cesedi bulunan Sedef Güler’in ölümüne ilişkin soruşturmanın bir numaralı şüphelisi Edirne’de yakalandı. Zanlının sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Yavuz Güngör ifdesinin ardından tutuklandı.

Gündem

17.06.2024, 15:00

Türkiye, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükçekmece’de denizde halıya sarılmış halde cesedi bulunan Sedef Güler cinayetini konuşuyor.

Hayatının baharındaki 24 yaşındaki Sedef Güler'in cansız cesedi, 7 Haziran taihinde Mimarsinan Merkez Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde denizde bulunmuştu.

Yine İstanbul yine ulaşım çilesi: Yolcular metroda kaldı Yine İstanbul yine ulaşım çilesi: Yolcular metroda kaldı Haberi Görüntüle

DÖRT KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçleri kan donduran olayın ardından başlattığı çalışmayla ilgili dört gün önce şüpheli isimleri gözaltına aldı. Göaltına alınan şüphelilerden Fırat B. ve Onur Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Fırat B. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Onur O. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Haberi Görüntüle

EDİRNE'DE YAKALANDI

Kan donduran cinayetinin bir numaralı şüphelisi Yavuz Güngör ile öldürülen Sedef Güler'in beraber bir eve giriş yapması güvenlik kamerasınca kaydedilmişti. Yavuz Güngör'ün cinayetin ardından Edirne'ye kaçtığı tespit edildi. Edine'de insan kaçakçılarıyla iletişime geçen zanlının kaçış planı yaptığı ortaya çıktı. Edirne Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri cinayetle ilişkili olduğu değerlendirilen Yavuz Güngör merkeze bağlı Elçili köyünde yakaladı.

Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Haberi Görüntüle

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Yavuz Güngör'ün aralarında uyuşturucu ticareti ve kasten öldürme suçlarının olduğu 4 suçtan aranması olduğu tespit edildi. İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Yavuz Güngör’ün sabaha kadarsüren sorgusu tamamlandı.

Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur? Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa... Haberi Görüntüle

KAN DONDURAN İFADE

Sedef Güler’le alkol ve uyuşturucu aldıklarını sabah kalktığında genç kadının nefes almadığını gördüğünde paniğe kapıldığını anlatan Yavuz Güngör'ün “Korktum ve paniğe kapıldım. Cesetten kurtulmaya karar verdim.” dediği öğrenildi.

Şüpheli Yavuz Güngör'ün arkadaşını aradığını daha sonrasında birlikte plan yaparak cesedi halıya sararak denize attıklarını söylediği öğrenildi. Şüphelinin ifadesinde cinayet işlediği iddiaları kabul etmediği Sedef Güler’in eceliyle öldüğünü söylediği belirtildi. 

Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Haberi Görüntüle

ZIRHLI POLİS ARACI KORUMASIYLA ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli Yavuz Güngör, adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliyeye çıkarılırken “Siz mi öldürdünüz?” sorularına cevap vermedi. Yavuz Güngör’ün içinde bulunduğu otomobile özel harekat polislerinin zırhlı polis aracı eşlik etti.


Son dakika: Erzincan'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları açıkladı Son dakika: Erzincan'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları açıkladı Haberi Görüntüle

KATİL TUTUKLANDI

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 24 yaşındaki Sedef Güler'in cansız bedenini, halıya sarıp denize attığı belirtilen Yavuz Güngör tutuklandı.

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading