Yandex Metrica
SON DAKİKA

Serenay Göç KİMDİR? Serenay Kaptan nereli, kaç yaşında?

Serenay Göç KİMDİR? Serenay Kaptan nereli, kaç yaşında?

Şehirler arası otobüs şöförlüğü yaparak geçimini kazandıran Serenay Göç'ün kim olduğu internette zaman zaman araştırılıyor. Geçtiğimiz gün Serenay Göç'ün kullandığı otobüs bir otomobille çarpıştı ve kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası Serenay Göç'e kavşağa yaklaşırken hızını azaltmadığı ve hız sınırını yüzde 50 aştığı gerekçesiyle ceza kesildi. Otomobil sürücüsü hakkında ise hatalı manevradan adli işlem başlatıldı. Yaşanan gelişmelerin ardından Serenay Gök kimdir, nereli soruları sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

27.06.2024, 09:21

Zonguldak'ta bir kavşakta meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Otomobil ile çarpışan otobüsün şoförünün 1 milyon takipçili sosyal medya fenomeni Serenay Göç olduğu öğrenildi. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Serenay Göç kimdir sorusu ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Mühendis baba evinde dehşet saçtı! Rehin aldığı çocuklarını öldürüp intihar etti! Mühendis baba evinde dehşet saçtı! Rehin aldığı çocuklarını öldürüp intihar... Haberi Görüntüle

SERENAY GÖÇ KİMDİR?

Serenay Göç geçimini şehirlerarası otobüs şoförlüğü yaparak sağlıyor.

Serenay Göç (Serenay Kaptan) Bartın'da yaşamını sürdürüyor.  17 yaşından itibaren otobüslerde hosteslik yapan Serenay Göç otobüs kaptanlığı olma hayalini gerçekleştirdi. 

9 yıl hosteslik yaptıktan sonra otobüs kaptanı oldu. 

E sınıfı ehliyet alan Göç, geçen yıl şehirler arası yolcu taşıyan firmada otobüs kaptanı olarak çalışmaya başladı.

Serenay Göç 1 kız çocuğu annesidir. 

Göç bir röportajında "Herkesin 'doktor, mühendis, avukat olacağım' dediği gibi ben de arabayla ilgili ya tırcı ya otobüsçü olmak istiyordum, otobüs oldu." demişti.

TikTok'ta 1 milyon takipçisi, Instagramda ise 300 bine yakın takipçisi var.

Sigaraya 'izmarit vergisi' mi geliyor? İzmarit vergisi nedir? Sigaraya 'izmarit vergisi' mi geliyor? İzmarit vergisi nedir? Haberi Görüntüle

SERENAY GÖÇ NERELİ?

Serenay Göç Bartın'da yaşamını sürdürüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading