Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Seyfettin Selim kimdir? Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim nereli, ne iş yapıyor?

Seyfettin Selim kimdir? Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim nereli, ne iş yapıyor?

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin bu yıl 663’üncüsü başladı. Gürş severlerin büyük ilgi gösterdiği Kırkpınar'da otellerde yer kalmayanca vatandaşlar çadırlarda gecelemeye başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Ağası Seyfettin Selim oldu. Seyfettin Selim 14 kez ağalık ihalesini kazanarak tarihe geçti. Peki Seyfettin Selim kimdir? Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim nereli, ne iş yapıyor?

Gündem

05.07.2024, 11:07

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bu sene 663'üncüsü düzenleniyor. Baş pehlivan unvanını almak isteyen pehlivanlar tüm güçlerini sergilerken izleyiciler de karşılaşmaları takip etmek için Edirne'ye akın etti. Edirne'de otellerde yer kalmayınca vatandaşlar çadırlarda gecelemek zorunda kaldı. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 14 kez ağalık ihalesini kazanan Seyfettin Selim'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'in hayatı ve biyografisi...

Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor? Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor? Haberi Görüntüle

SEYFETTİN SELİM KİMDİR?

Seyfettin Selim Kırkpınar Ağası olarak adını milyonlarca kişiye duyurmayı başardı. 

Başarılı bir iş insanı olan Seyfettin Selim Selim İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurucusu ve Müdürüdür.

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 1967 yılında dünyaya gelen Seyfettin Selim çiftçi bir ailenin çocuğu olarak zor şartlarda hayata başladı.

İnşaat sektöründe genç yaşlarda çalışmaya başladı. Ustabaşılık, kalfalık ve taşeronluk yaparak inşaat alanında adını duyurmaya başladı. 

Müteahhit olarak iş hayatına devam eden Seyfettin Selim Selim İnşaat Gıda ve San.Tic.LTD.Şti'ni kurmuştur.

Şirketi ile büyük başarılara imza atmış ve Türk sanayisinin kalkınmasının temel taşı olan, bir çok büyük projelerde yer almıştır.

Hadımköy sanayici ve iş adamları derneği HASİAD‘ın üyesi olup aynı zamanda da 2013 yılında da Anadolu Aslanları İş Adamları derneği ASKON’a da üyeliğini başlatmıştır.

Spor alanında da pek çok sponsorluğu bulunuyor. 

Büyükçekmece Spor Kulübü Başkanlığını üstlenmişti.

Hadımköy'de Seyfettin Selim Spor Kompleksi’ni hayata geçirmiştir.

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi, Seyfettin Selim Kulaklı İ.Ö.O, SUBÜ. Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu, SUBÜ.Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak toplam dört okulu yine kendi imkanları ile yaptırmıştır.

Kaynarca Yeşilova köyü camii ve ikamet ettiği yer olan Arnavutköy Yeşilbayır camii de tamamen kendi imkanlarıyla insanlığa kazandırdığı yapılardandır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading