Yandex Metrica
SON DAKİKA

SİHA, F-16 savaş uçakları ve helikopterler tek tek imha etti! 2 bine yakın terörist böyle öldürüldü

Teröristlerin sığındıkları coğrafya geri dönülemez hale geldi. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit operasyonu bölgesinde bugüne kadar bin 982 terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

01.07.2024, 14:08

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan mücadelesi etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde "süreli, süresiz, öngörülemez" anlayışıyla terörü kaynağında yok ederken birçok teröristi de etkisiz hale getiriyor. Ayrıca terörsitlerin sığınakları birer birer yok ediliyor.

TRT Haber, Pençe Kilit operasyon bölgesine giderek kahraman Türk askerinin etkin ve kararlı mücadelesini, girilmez denen o dağlarda görüntüledi.

Valilik harekete geçti! Doktordan pes dedirtecek vurgun: Ölülere obezite tedavisi yapmış! Valilik harekete geçti! Doktordan pes dedirtecek vurgun: Ölülere obezite tedavisi... Haberi Görüntüle

İLK ÜS BÖLGESİ ZER TEPE

Türk askerinin Irak'ın kuzeyinde başlattığı Pençe Kilit operasyonunda ilk üs bölgesi Zer Tepe oldu. Zer Tepe Üs Bölgesi 2 bin 285 rakımda olması nedeniyle Avaşin Basyan, Zap ve Metina bölgesine hakimiyeti ile bölgede en önemli noktalardan biri.

Mevzilerde 7-24 nöbet tutan Türk askerinin gözü sürekli teröristlerin olası geçiş güzergahlarında. Teknolojik aletlerin kullanıldığı keşif ve gözetleme sistemleri her türlü hava şartında devrede. Olası bir taciz ateşinde kamikaze dronlar anında müdahale ediyor.

Türkiye'nin maçı bu akşam mı? Türkiye Avusturya maçı ne zaman saat kaçta? Türkiye'nin maçı bu akşam mı? Türkiye Avusturya maçı ne zaman... Haberi Görüntüle

SİHA-F-16 SAVAŞ UÇAKLARI VE HELİKOPTERLER

Eli kanlı terör örgütü mensuplarının yıllarca en güvenli yer kabul ettikleri mağara ve sığınaklardan bugüne kadar 2 bin 836'sı imha edildi. Böylece teröristlerin yıllarca sığındıkları coğrafya geri dönülemez hale geldi. Türk askerinin, terörle mücadelesinde en önemli unsurlardan SİHA, F-16 savaş uçakları ve helikopterler nokta operasyonlarında başrolü oynadı.

Irak'ın kuzeyinde bugüne kadar, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde bugüne kadar bin 982 terörist etkisiz hale getirildi.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading