Yandex Metrica

Sitede Ara

Sinem Ayyıldız kimdir? Güldür Güldür İbrahim'in eski karısı kim?

Sinem Ayyıldız kimdir? Güldür Güldür İbrahim'in eski karısı kim?

Güldür Güldür programındaki İbrahim karakteri ile tüm Türkiye tarafından tanınan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın boşandığı eşi Sinem Ayyıldız'ın kim olduğu son zamanlarda internette sıkça araştırılıyor.

Gündem

03.07.2024, 17:44

Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programındaki İbrahim karakteri ile ünlenen Rüştü Onur Atilla son günlerde özel hayatı ile adından söz ettiriyor. 10 yıllık eşinden 10 Haziran 2024 tarihinde boşanan ünlü oyuncu çok geçmeden ünlü şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Nez ilişkinin boşanma aşamasından sonra başladığını açıklarken Rüştü Onur Atilla ise "Nez ile mayıs ayının sonunda tanıştık" diyerek tanışmanın boşanmadan başladığını açıklamıştı. Rüştü Onur Atilla'nın boşandığı eşi Sinem Ayyıldız ise sosyal medya hesabından sessliğini bozdu. Sinem Ayyıldız kimdir sorusu ise son zamanlarda pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Terör örgütü kıpırdayamaz hale geldi' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Terör örgütü kıpırdayamaz hale geldi' Haberi Görüntüle

SİNEM AYYULDIZ KİMDİR?

Sinem Ayyıldız ile oyuncu Rüştü Onur Atilla 2014 yılında hayatlarını birleştirdi. Çiftin bu evlilikten ilk çocukları Kemal 2018'de, ikinci bebekleri Uygar ise 2021 yılında dünyaya geldi.

Sinem Ayyıldız ile Rüştü Onur Atilla'nın liseden bu yana birlikte oldukları öğrenildi. 

Atilla eşi Sinem Ayyıldız ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak altına "Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye." yorumunu yapmıştı. 

Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma ile yollarını ayırmıştı.

Güldür Güldür programındaki İbrahim karakteri ile tanınan Rüştü Onur Atilla ile ünlü şarkıcı Nez yakın zamanda birliktelik yaşadıklarını açıklamıştı. 

Rüştü Onur Atilla'nın boşanır boşanmaz yeni bir ilişkiyi açıklaması ise herkesin tepkisini çekmişti. 

Atilla açıklamasında “10 Haziran’da boşanma davası gerçekleşti ama insanlar 9 Haziran’da boşanmaya karar verip boşanmıyor. Bu bir süreçtir. Bu süreçte evliliğin içinde böyle bir durum olmadı. Nez ile mayıs ayının sonunda tanıştık. Dava günü alınmıştı” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading