Yandex Metrica

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte yeni bakanlar

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte yeni bakanlar

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum atandı.

Gündem

02.07.2024, 10:31

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre kabinede 2 bakan değişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, görevini bırakan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine ise eski bakan Murat Kurum atandı.

Muğla'da akıllar durgunluk veren olay! Seri katil gibi peş peşe cinayetler işleyip kaçtı! Muğla'da akıllar durgunluk veren olay! Seri katil gibi peş peşe... Haberi Görüntüle

Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada daha sıcak günler var! Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada... Haberi Görüntüle

YENİ SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU KİMDİR?

1966 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Kemal Memişoğlu aslen Rizelidir. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni  bitiren Memişoğlu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 1995 yılında Genel Cerrahi Uzmanlığını aldı.

Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Haberi Görüntüle

GENEL CERRAHİ PROFESÖRÜ OLDU

1996-1998 yılları arasında SSK Konya Ereğli Hastanesi, PTT Hastanesi ve Bursa Askeri Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 1999-2000 yıllarında Miami Üniversitesi Karaciğer ve Gastrointestinal Transplantasyon ünitesinde bulundu. 2000-2002 yıllarında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında Başasistanlık yaptı. 2002 yılı sonunda PTT Hastanesine Başhekim olarak atandı. 2008 yılında Genel Cerrahi Doçenti, 2016 yılında da Genel Cerrahi Profesörü oldu.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil ayarı! Kurala uymayanlar yandı Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil ayarı! Kurala uymayanlar yandı Haberi Görüntüle

İSTANBUL ANADOLU KUZEY BÖLGESİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TIBBİ HİZMETLER BAŞKANI

2007 yılında Beykent Üniversitesinde başladığı Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini 2009 yılında bitiren Memişoğlu, 2002-2012 yılları arasında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptı. 2012'de İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak atandı. Mayıs 2014 – Ekim 2016 tarihleri arasında aynı birliğin Genel Sekreterlik görevini yürüttü. 06 Ekim 2016 tarihinde İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Prof. Dr. Memişoğlu’nun ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kira gelirinden yüzde kaç vergi alınacak? Kira gelirinden stopaj alınacak mı? Kira gelirinden yüzde kaç vergi alınacak? Kira gelirinden stopaj alınacak... Haberi Görüntüle

YENİ ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM KİMDİR?

1976 yılında Ankara’nın Çankaya ilçesinde memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Murat Kurum, ilköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladı.

Ankara Mimar Kemal Lisesinin ardından Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Kurum, Yüksek Lisansını Kentsel Dönüşüm alanında tamamladı ve inşaat alanında faaliyet gösteren çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalıştı.

Daha sonra TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığında uzman olarak görev yapan Murat Kurum, TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de ifa eden Kurum Murat Kurum, evli ve 3 çocuk babasıdır. Murat Kurum, 2018-2023 yılları arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading