Yandex Metrica
SON DAKİKA

Tatilciler dikkat! Meteoroloji'den şiddetli sağanak uyarısı: O 4 bölge yağmura teslim olacak!

Tatilciler dikkat! Meteoroloji'den şiddetli sağanak uyarısı: O 4 bölge yağmura teslim olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), tatile giden, yaz sıcaklarının tadını çıkartan vatandaşlara üzücü haberi verdi. Meteoroloji 4 bölge için sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Gündem

20.06.2024, 10:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son hava durum tahmin raporuna göre, 4 bölge şiddetli yağmur yağışlarının etkisi altına girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Denizli, Uşak ve Burdur ile Isparta'nın kuzey ve batı, Afyon'un güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımı bekleniyor. 

2024 Temmuz yaşlılık maaşı ne kadar? 65 aylığına ne kadar zam gelir? 2024 Temmuz yaşlılık maaşı ne kadar? 65 aylığına ne kadar... Haberi Görüntüle

HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Reklam Kurulu, tüketicilerin yanında: Tam 20 milyon TL para cezası kesildi! Reklam Kurulu, tüketicilerin yanında: Tam 20 milyon TL para cezası... Haberi Görüntüle

BÖLGELERİMİZE GÖRE HAVA DURUMU

MARMARA

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu, güneyinin iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Uşak ve Denizli ile Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Burdur ile Isparta'nın batı ve kuzey kesimlerinin kısa süreli-yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, kuzey ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey, Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading