Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme!

Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme!

Türkiye İstanbul Büyükçekmece'de halıya sarılı halde bulunan cesetle ilgili tüm detayları yakından takip ediyor. Halıya sarılı halde denizden çıkartılan cesedin 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu tespit edilirken cinayet soruşturmasında 1 numaralı şüpheli katil zanlısı Yavuz Güngör, Edirne'de sınır hattında yakalandı.

Gündem

16.06.2024, 18:39

Türkiye,  İstanbul Büyükçekmece'de halıya sarılı halde bulunan cesedi konuşuyor! Denizden çıkartılan cesedin 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu tespit edilirken Sedef'in neden öldürüldüğü araştırılırken genç kızın katil zanlısı Yavuz Güngör, Edirne'de sınır hattında yakalandı. Yavuz Güngör "Alkol ve uyuşturucu kullanmaları sonrası sabah Sedef Güler'in nefes almadığını fark ederek, Güler'i halıya sarıp denize attığı" yönünde itirafta bulundu. 

İstanbul Büyükçekmece'de denizde halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde cesedi bulunan Sedef Güler'le ilgili yürütülen soruşturma kapsamında baş şüpheli yakalandı.

Öğretmenlere taban maaş mı geliyor? Özel sektörde öğretmen maaşlarına taban mı uygulanacak? Öğretmenlere taban maaş mı geliyor? Özel sektörde öğretmen maaşlarına taban... Haberi Görüntüle

EDİRNE SINIRINDA YAKALANDI 

Edirne Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri cinayetle ilişkili olduğu değerlendirilen Yavuz Güngör'ü merkeze bağlı sınır hattındaki Elçili Köyü'nde yakaladı.

Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez görüntülendi Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez... Haberi Görüntüle

"ALKOL VE UYUŞTURUCU KULLANDIK"

Yavuz Güngör'ün aralarında uyuşturucu ticareti ve kasten öldürme suçlarının olduğu 4 suçtan aranması olduğu tespit edildi. Zanlının sorgusunda "Alkol ve uyuşturucu kullanmaları sonrası sabah Sedef Güler'in nefes almadığını fark ederek, Güler'i halıya sarıp denize attığı" yönünde itirafta bulunduğu öğrenildi.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Yavuz Güngör adliyeye sevk edildi.

2024 İran seçim sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanır? Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan ne zaman belli olur? 2024 İran seçim sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanır? Cumhurbaşkanlığı... Haberi Görüntüle

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ 

Genç kadının öldürüldüğü evi bulan polis, Sedef Güler'in boğularak öldürüldüğü değerlendirmesinde bulunup evde bulunan kaşkol, eşarp, ip gibi bazı eşyalara incelemek üzere el koydu.

Naci Görür'den Manisalılara hayati deprem uyarısı: Uzak durun Naci Görür'den Manisalılara hayati deprem uyarısı: Uzak durun Haberi Görüntüle

HALIYA VE ZİNCİRE SARILMIŞ HALDE DENİZE ATILDI 

Büyükçekmece'de önceki gün balıkçılar tarafından halıya sarılmış bir kadın cesedi bulunmuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının cesedinin bir zincirle sarıldığını ve 10 kilogramlık bir ağırlık takıldığını tespit etti. Elleri ve ayakları bağlı bir şekilde olan cesedin yüzünün de tanınmaz halde olduğu belirtilmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Süreci suistimal ettiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Süreci suistimal ettiler Haberi Görüntüle

SON GÖRÜŞEN KİŞİLER KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ 

Polis yaptığı inceleme sonucu 20-30 yaşında olduğu düşünülen ve yeni öldürüldüğü tespit edilen cesedin Sedef Güler adlı genç kadına ait olduğunu tespit etmişti. Bu gelişme üzerine Sedef Güler'in cep telefonu kayıtlarından genç kadınla son görüşen kişiler tespit edildi. Çevrede bulunan tüm güvenlik kameraları da inceleme altına alındı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading