Yandex Metrica

Türkiye'de bir bölge 'Kürdistan' diye tanıltıldı! Yayın hayatına yeniden başlayan CNBC-e'den skandal PKK propagandası!

Yayın haklarının sona ermesiyle 2015’te Türkiye’den çekilen CNBC-e, dün yayın hayatına tekrar başladı. Kanal, Türkiye'deki yayın hayatına başlar başlamaz "Gangs of London" adlı dizide PKK propagandası yaptı. 

Gündem

11.06.2024, 16:55

CNBC-e Türkiye'de yeniden yayın hayatına başladı. Dün itibariyle seyirciyle buluşan kanal ikinci gününde yayınladığı "Gangs of London" adlı dizideki sahnesinde PKK propagandası yaparak skandala imza attı. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE BİR BÖLGE KÜRDİSTAN DİYE TANITILDI 

Gangs of Londo (Londra Çeteleri) adlı dizi yorumculara göre şimdiye kadar yapılmış en şiddetli İngiliz draması olsada ülkede aralarında PKK’nın da bulunduğu irili-ufaklı 4 bin 600 örgüt ve çete faaliyette bulunmasını ve örgütsel ağını anlatıyor. Dizinin bellli bölümlerinde  PKK’nın da başta uyuşturucu ticareti olmak üzere içinde bulunduğu kirli ilişkiler ağının da gösterildiği dizinin bir bölümünde Türkiye'de bir bölge 'Kürdistan' olarak gösterildi. 

SON DAKİKA: KPSS 2024 soru ve cevap anahtarı yayımlandı! SON DAKİKA: KPSS 2024 soru ve cevap anahtarı yayımlandı! Haberi Görüntüle

"TURKİSH KÜRDİSTAN" 

Diziyi izleyen Türk vatandaşlar 'Türkiye'de Kürdistan’ı neresidir' diyerek yapılan PKK propagandasına tepki gösterdi. Dizide Türkiye’de geçen iki sahne var, birinde Suriye’yi Türkiye diye gösteriyor, diğer sahnede resmen “Turkish Kurdistan” yazıyor ekranda. Çocukluk yılları Türkiye’de geçen İranlı kadın oyuncu Narges Rashidi’nin dizide oynadığı Lale isimli karakter. Lale, dizide PKK’nın uyuşturucu trafiğinin Londra’daki en önemli aktörü.

Evler boşaltıldı! Bursa'da büyük yangın! Bursa'da yangın nerede çıktı? Evler boşaltıldı! Bursa'da büyük yangın! Bursa'da yangın nerede çıktı? Haberi Görüntüle

DİZİNİN KONUSU 

Gareth Evans tarafından yaratılan ‘Gangs of London’ dizisinin konusu; babasının öldürülmesinin ardından şehirdeki gücünü korumaya çalışan Sean Wallace’ın hikayesini anlatan bir İngiliz suç/aksiyon dramasıdır. Dizide, Londra’nın uluslararası rakip çeteleri arasında şiddetli bir güç mücadelesi başlar. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

3

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading