Yandex Metrica
SON DAKİKA

Yoğun diplomasi trafiği! Astana'da üçlü zirve: Erdoğan iki liderle görüştü!

Yoğun diplomasi trafiği! Astana'da üçlü zirve:  Erdoğan iki liderle görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şerif ile toplantı gerçekleştirdi.   

Gündem

03.07.2024, 19:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi.

İstanbul'da akıl almaz olay! Kötü koku üzerine kapıyı açan polisler şoke oldu: Hepsi ölüme terk edilmiş! İstanbul'da akıl almaz olay! Kötü koku üzerine kapıyı açan polisler... Haberi Görüntüle

"BAYAĞI DİRİSİN MAŞALLAH"

Liderlerin üçlü toğlantısı Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının başında karşıladığı Aliyev'e "Bayağı dirisin maşallah." dedi, Aliyev de "Sizi görende." yanıtını verdi.

Balıkesir'de tarım arazisinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı: Tehlike büyük! Balıkesir'de tarım arazisinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı: Tehlike büyük! Haberi Görüntüle

TOPLANTIDA BAKANLARDA YER ALDI 

Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Antalya Havalimanı 2024'ün rekorunu kırdı Bakan Uraloğlu açıkladı: Antalya Havalimanı 2024'ün rekorunu kırdı Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Yapılan üçlü görüşmeye dair Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Üçlü görüşmede, bölgesel ve küresel konular ve ülkeler arasındaki işbirliği alanları ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye-Azerbaycan ve Pakistan'ın birçok alanda atabileceği ortak adımlar olduğunu, bunların üç ülkeye de yararlı olacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaşların, çatışmaların ve gerginliklerin baş gösterdiği bir coğrafyada ortaya konacak işbirliklerinin bölgesel ve küresel barışa da hizmet edeceğini belirtti." ifadeleri kullanıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading