SON DAKİKA

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu?

Ünlü şarkıcı Deniz Tekin müziği bıraktığını açıklamıştı. Hayranları ise aldığı bu kararın nedneini merak etmiş, şuan ise ne yaptığını merak etmeye başlamıştı. Ünlü şarkıcı Tekin ise müziği bırakam nedenini bir bir açıkladı. Peki Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin neden öğretmen oldu? İşte tüm bu soruların cevabı detayalrıyla haberimizde...

Kimdir

21.05.2024, 13:47

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Deniz Tekin, Gelirim, Beni Vur, Kendine İyi Bak, Sezenler Olmuş, Ayrılık gibi şarkılarıyla en çok dinlenen kadın şarkıcılar arasında yerini almıştı. Ancak ünlü aşrkıcı müzik kariyerini zirvede bırakarak mesleğini değiştirdiğini açıkladı. Peki Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? İşte tüm bu soruların cevabı detaylarıyla haberimizde...

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

DENİZ TEKİN KİMDİR?

7 Haziran 1997 yılında İzmir'de doğan ve 26 yaşında olan ünlü şarkıcı Deniz Tekin, 2017 yılında Kozukuluçka adlı ilk albümünü yayınlamasının ardından büyük ses getirmişti. 2023 yılında ise Yüzyıllardır Aynı Dert isimli albümünü sevenlerine sunan ünlü şarkıcı Hep Oturup Bekledim, Çözülmez, Yıldızlar, Güneşe Doğru, Olmayacak İşler, Aşkın Bu Sarhoşluğu, Derde İhanet Edemem şarkılarını seslendirdi. 

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

DENİZ TEKİN MÜZİĞİ NEDEN BIRAKTI?

Ünlü aşrkıcı DEniz Tekin müziği bırakma nedenini, ''Bir süredir, önceden birkaç sefer ve daha sert olduğu gibi bir tükenme halindeyim. Bu noktadan sonra kendimi zorlarsam konserlerde işlevsel kalamadığımı biliyorum. 10 seneye yakındır bu müziği sahnede çalındığı ve stüdyoda kaydedildiği haliyle, benim ve sayamayacağım kadar çok insanın emeğiyle birçok yönden geliştirdik. Her haliyle, halimizle kabul ettiniz. Bunun için çok teşekkür ederim. Buraya, sahne üstüne ve arkasına, dinleyiciler arasında uğrayan herkesle bu müziği paylaştık, ben de bunun parçası olmaktan çoğunlukla mutluydum" sözleriyle açıklamıştı.

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

DENİZ TEKİN ÖĞRETMEN Mİ OLDU?

26 yaşındaki ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Ünlü aşrkıcı Tekin'in 'İngilizce  öğretmeni oldum.Hayatta verdiğim en iyi karar.' diyerek yaptığı paylaşım hayranları tarfından büyük ilgiyle karşılandı. 

Habere Tepki Ver

3

0

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Kimdir


Loading