Yandex Metrica
SON DAKİKA

Macron sözünü tutacak mı? Kirlilik iddialarıyla gündeme gelen Seine Nehri'nde yüzeceğim demişti

Macron sözünü tutacak mı? Kirlilik iddialarıyla gündeme gelen Seine Nehri'nde yüzeceğim demişti

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, kirlilik iddialarıyla güğndeme gelen Seine Nehri'de yüzeceğini söyledi. Aynı şeyi 29 Şubat'ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da söylemişti. Şimdi herkes Macron'un verdiği bu sözü tutup tutmayacağını merak ediyor.

Dünya

23.05.2024, 02:18

Paris Olimpiyat Oyunları'nın maraton yüzme, triatlon ve paratriatlon yarışmalarının düzenleneceği Seine Nehri son zamanlarda kirlilik iddialarıyla gündeme geliyor. Fransız hükümeti ve Paris Belediyesi ise nehrin temiz ve yarışmalara uygun hale getirileceğini sıklıkla tekrarlıyor. 

Bu yaz yurt dışı planı yapanlar bu haber sizin için! Bu 13 noktayı mutlaka rotanıza ekleyin Bu yaz yurt dışı planı yapanlar bu haber sizin için!... Haberi Görüntüle

PARİS BELEDİYE BAŞKANI YÜZECEK

Bu konuda Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, bir adım ileri gitti ve nehrin temiz olduğunu herkese göstermek için  yüzeceğini söyledi. 23 Haziran'da Seine Nehri'nde yüzeceğini söyleyen Hidalgo, eğer herhangi bir olumszluk yaşanmazsa bu vaadini Paris Emniyet Müdürü Laurent Nunez ve Paris Valisi Marc Guillaume ile gerçekleştirmeyi planlıyor. 

Savaş jetinin gizli teknolojisi ifşa oldu: Milyarlarca dolarlık bilgi, 1 dolara Telegram'da satılıyor Savaş jetinin gizli teknolojisi ifşa oldu: Milyarlarca dolarlık bilgi, 1... Haberi Görüntüle

MACRON NE YAPACAK?

Asıl merak edilen ise Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bu isimlere katılıp katılmayacağı... Macron, 29 Şubat'ta yaptığı açıklamada, Seine Nehri'nde yüzeceğini söylemişti. Le Parisien gazetesinde yer alan haberde Macron'un 23 Haziran'daki yüzme planına dahil olabileceği belirtildi. Ancak bu konuda şimdiye kadar resmi bir açıklama yapılmış değil. 

Bir, iki, üç değil onlarcası var: Drone botları tespit etmek imkansız: Dâhiyane plan devrede Bir, iki, üç değil onlarcası var: Drone botları tespit etmek... Haberi Görüntüle

ÇEVRE ÖRGÜTÜ NEHİR KİRLİ DİYOR

Çevre örgütü Surfrider Fondation, nisan ayında yaptığı açıklamada nehirde standartları aşan seviyelerde bakteri kirliliği olduğunu belirtmişti. Paris Valiliği ise nehirdeki çalışmaların henüz tamamlanmadığını, tamamlanmasının ardından olimpiyatlara uygun hale getirileceğini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading