Yandex Metrica
SON DAKİKA

3 Büyükler'in gözdesinden transfer açıklaması! Mou'nun etkisi ne olacak?

3 Büyükler'in gözdesinden transfer açıklaması! Mou'nun etkisi ne olacak?

Adı  Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Paris Saint-Germain'in (PSG) Slovak stoperi Milan Skriniar, Fransız devinden ayrılacağı iddialarına yönelik cevap verdi.

Spor

01.07.2024, 11:09

EURO 2024'ün son 16 turunda Slovakya'nın İngiltere'ye uzatma dakikalarında 2-1'lik skorla mağlup olarak elendiği karşılaşmanın sonrasında Calciomercato'ya açıklamalarda bulunan Skriniar, "Paris Saint Germain'de (PSG) kalacak mısın?" sorusu üzerine "Evet, ben PSG'de kalıyorum" ifadelerini kullandı.

Edin Dzeko, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yönetim kararını açıkladı Edin Dzeko, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yönetim kararını açıkladı Haberi Görüntüle

AYRILIK SÖYLENTİLERİ VE SÜPER LİG İLGİSİ

Haberde, geçtiğimiz günlerde hakkında ayrılık iddiaları kamuoyuna yansıyan 29 yaşındaki başarılı futbolcunun adının Süper Lig'in üç büyük kulübüyle anıldığı hatırlatılarak "Kim bilir, Jose Mourinho'nun yedek kulübesindeki varlığı belirleyici olabilir." şeklinde ifadeler kullanıldı.

Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında değişikliğe gitti Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında... Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREK DİREKTÖR ENRIQUE'NİN TERCİHİ

Skriniar'ın kalma yönünde isteğinin kuvvetli olduğu ifade edilse dahi, PSG Teknik Direktörü Luis Enrique'nin, Skriniar'ı savunma hattında ilk tercih olarak görmediği aktarıldı.

Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Haberi Görüntüle

NAPOLİ İLGİSİ

Ek olarak, tecrübeli isimle teknik direktörlük görevine Antonio Conte'yi getiren ve deneyimli bir stoper takviyesi peşinde olan Napoli'nin de ilgilendiği açıklandı. PSG'nin Skriniar'ı kiralık vermeyi kabul etmesi durumunda bu transferin gerçekleşebileceğine yönelik iddia da gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading