Yandex Metrica

A Milli Takım'da sarı kodlu uyarı!

A Milli Takım'da sarı kodlu uyarı!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşılaşacağı Avusturya maçı öncesinde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Spor

01.07.2024, 18:55

A Milli Futbol Takımımız, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile EURO 2024 son 16 turu maçına çıkacak. Kritik maç öncesinde millilerde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Muslera'dan Mert Günok'un kurtarışı için flaş paylaşım Muslera'dan Mert Günok'un kurtarışı için flaş paylaşım Haberi Görüntüle

SARI KART CEZA SINIRINDAKİ İSİMLER

Turnuva boyunca birer sarı kart gören Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Orkun Kökçü, Kaan Ayhan ve Arda Güler, Avusturya karşılaşmasında da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Admira Wacker maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Admira Wacker maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ KRİTİK DURUM

A Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları, bu önemli maçta sarı kart ceza sınırında olan futbolcuların dikkatli olması gerektiğinin bilincinde. Avusturya karşısında alınacak bir galibiyet, Türkiye'nin turnuvadaki yoluna devam etmesi açısından büyük önem taşıyor.

Sarı kart ceza sınırındaki oyuncuların durumu, teknik heyetin stratejilerini ve maçtaki oyuncu değişikliklerini etkileyecek önemli bir faktör olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading