Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz

Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde Hull City ekibi hakkında açıklamalarda buldundu. İngiliz ekibine 9 ya da 9 transfer yapacaklarını belirten Ilcalı, Okay Yokuşlu'yla ilgili, "Okay'ı çok beğeniyorum ve çok takdir ediyorum. Kesinleşen bir şey yok. Hull City'ye gelirse sürpriz olmaz." dedi.  

Spor

17.07.2024, 13:28

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı aynı zamanda Hull City ekibinin sahibi Acun Ilıcalı, hazırlık maçında sarı lacivertli takımla karşı karşıya gelecek.

Mücadele öncesi basın toplantısında konuşan Acun Ilıcalı, Hull City ile Premier Lig'i hedeflediklerini belirterek kadroya 8 ya da 9 takviye yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Haberi Görüntüle

"8-9 TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transfere ve Fenerbahçe maçına ilişkin Ilıcalı, "Hull City için 8-9 transfer yapacağız. Tim Walter'ı transfere boğacağız. Eksiklerimiz var, Fenerbahçe maçı büyük gurur ama asla ölçü değil." dedi.

Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Haberi Görüntüle

"GELİRSE SÜRPRİZ OLMAZ"

Acun Ilıcalı ayrıca, "Bu konularda daha önce garip eleştiler olmuştu. Hull City macerasına bir başarı hikayesi yazmak için çıktım. Fenerbahçe'den kadrodan ayrılması beklenen oyuncularla ilgili transfer olabilir de olmayabilir de. Okay'ı çok beğeniyorum ve çok takdir ediyorum, kesinleşen bir şey yok. Hull City'ye gelirse sürpriz olmaz. West Bromwich Albion'le Tan Kesler'in görüşmesi gerekiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading