Yandex Metrica
SON DAKİKA

Arda Turan, Beşiktaş'ın yıldızını kaptı

Arda Turan, Beşiktaş'ın yıldızını kaptı

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor ile anlaştı.

Spor

01.07.2024, 18:28

Beşiktaş'ın 2021-22 sezonu başında Le Havre'dan 1.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği tecrübeli sol bek Umut Meraş, yeni bir maceraya atılıyor. Beşiktaş'taki 3 yıllık serüvenini noktalayan oyuncu, Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ile el sıkıştı.

Galatasaray, Sofyan Amrabat transferini bitirdi Galatasaray, Sofyan Amrabat transferini bitirdi Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

beIN SPORTS'un haberine göre, 28 yaşındaki Umut Meraş, Eyüpspor ile anlaşma sağladı. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Ergün Ataman NBA'den teklif aldı mı? İşte Ataman'ın itirafı Ergün Ataman NBA'den teklif aldı mı? İşte Ataman'ın itirafı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Beşiktaş formasıyla toplam 60 maça çıkan Umut Meraş, bu maçlarda 3222 dakika süre alarak takımına katkı sağladı. Sol bek oyuncusu, siyah-beyazlı formayla 2 asist yaparak skora da etki etti.

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Haberi Görüntüle

EYÜPSPOR'UN GÜÇLENEN KADROSU

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Umut Meraş'ı kadrosuna katarak takımın savunma hattını güçlendirdi. Süper Lig'in yeni ekibi, tecrübeli sol bek ile hedeflerini yukarıya taşıma amacında.

Eyüpspor'un Umut Meraş transferi, takımın savunma gücünü artırırken, Süper Lig'de rekabetçi bir yapıya bürünmesini sağlayacak. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, yeni sezonda dikkat çeken performans sergilemenin hedefinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading